vineri, iunie 2, 2023

Un ziar local detaliază cazul grav a unui copil ajuns la urgențe unde a fost lăsat să zacă pe asfalt.

Diagnosticat cu varicelă, într-o formă mai gravă, mama a fost trimisă chiar de medicul de familie la Urgențe, dată fiind starea copilului. Doar că odată ajunși la spital, cei doi s-au lovit de cadre medicale nervoase și de un portar care nici măcar pe bancă nu l-a lăsat pe cel mic să stea, toate pe motiv că este contagios.

Te-ar mai interesa: Avertisment pentru DIABETICI: atenție la ACEST „ef...

„Incredibil ce se întâmplă! Este inuman”, sunt cuvintele unei mame care a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru copilul său în vârstă de opt ani.

Micuțul, diagnosticat cu varicelă, dar și infectat cu o bacterie, a ajuns împreună cu mama sa la Urgențe, trimiși acolo de medicul de familie care a constatat starea gravă în care se afla băiatul.

Doar că la Unitatea de Primiri Urgențe s-a strigat la ei și nici controlul medical nu a mers mai ușor, mai ales că copilul bolnav s-a și speriat.

„I sa recoltat sange, și atunci a tot pus presiune pe copil. Vă dați seama că la copil îi era frică”, a precizat mama pentru PresaSM.

Te-ar mai interesa: Simptome care apar în toate tipurile de cancer și ...

„Dacă nu stă, va trebui să semnați că refuzați!”, i-ar fi spus asistenta mamei, în timpul procesului de recoltare a sângelui.

Nu a fost doar asta, ci s-a strigat la copil și să nu atingă nimic, pentru că e contagios.

Tot speriat de faptul că e cotagios a fost și portarul de la Spitalul de Boli Infecțioase, precizează mama celui mic.

Ajunși la unitatea medicală de pe strada Corvinilor, cel mic nu a fost lăsat nici măcar să se așeze pe bancă, pentru că avea varicelă. Nedormit, nemâncat și amețit, copilul n-a mai putut și s-a așezat pe jos, în curtea spitalului.

Te-ar mai interesa: Ce simți când ți se înfundă arterele. Semne de ala...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private