joi, martie 30, 2023

Slăbitul poate avea multe fețe. Disperarea te poate împinge la gestul necugetat de a ține dietă după ureche.

Celebrul nutriționist Cori Grămescu trage un semnal de alarmă pentru toate persoanele care nu știu de unde să înceapă.

”As vrea ca pe viitor sa normalizam aspectul fizic al femeilor, durata unui proces de slabire si sa dam credit fiecarui element al slabirii corecte. Femeile care vor sa slabeasca trebuie sa:

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

1.Faca antrenamente cu greutati medii si mari pentru a creste masa musculara , miscari de baza, pentru grupele musculare mari.

2.Antrenamente steady cardio de intensitate moderata si durata lunga . Plus stretching.

3.Manance suficiente proteine (vegetale si animale) in cuantum de 1.2 – 2 g de proteine per kilogram corp.

4.Manance cel putin 200 de g de legume asortate la fiecare masa.

5.Bea 44 de ml de apa per kilogram corp.

6.Doarma cel putin 7 ore pe noapte.

7.Calculeze 7 zile pentru fiecare kilogram slabit si cel putin 10 zile pentru fiecare kilogram cand isi calculeaza perioada de mentinere.

Te-ar mai interesa: Rafila vrea reglementarea taxei clawback pentru a ...

8.Manance cat mai neprocesat si cat mai simplu – legume, leguminoase, fructe, peste, oua, carne, nuci si seminte, cereale integrale neprocesate, lactate naturale cu continut redus de grasime in mod natural.

9.Isi readuca atentia la propriul univers emotional – NICIODATA un exces ponderal semnificativ (mai mare de 7-10 kg) nu vine fara a avea un fond emotional cauzator care necesita vindecare.

Te-ar mai interesa: VIDEO. Mărturii cutremurătoare ale unui îndrăgit a...

10.Inteleaga ca TOTUL depinde de doar de ele. Totul in viata este o alegere si o consecinta a unor alegeri. Kilogramele in plus sunt cea mai „usoara” oglindire a unor alegeri proaste in consecinte relativ usor de corectat. Odata ce inveti acest mecanism poti schimba multe alte aspecte, mai complicate si mai neplacute.

Scriu aceasta postare pentru ca tocmai am citit ca o duduie din showbiz recomanda sa mananci orez cu frunze 2 saptamani.

Te-ar mai interesa: INSP: Creştere bruscă a numărului de viroze. Peste...

Nu mai ascultati de toate inchipuitele care isi mascheaza tulburarile alimentare in sfaturi de viata si care isi „indoaie” intreaga existenta ca sa arate conform unui standard de silueta in care devine din ce in ce mai greu sa te incadrezi. Nu aveti viata acestor femei care au si foarte mult timp liber si 2-4 bone si menajere, care isi petrec existenta in cu totul si cu totul alt mod decat al vostru.

Te-ar mai interesa: Mirosul ciudat care anunță că ai DIABET. Plus alte...

Fiti bune si blande cu voi, cu corpul vostru, traiti viata domol si intelept, cu asumare si maturitate!”, conchide Cori Grămescu pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private