Sari la conținut

Corina Caciuc o atacă public pe Anamaria Prodan. ”Prodanco, ești…”

Corina Caciuc i-a dat o replică dură Anamariei Prodan, pentru prima dată. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a stat, până acum, departe de lumina reflectoarelor, însă acum nu s-a mai putut abține și i-a dat replica celebrei impresare. Cum a jignit-o pe fosta soție a lui Reghe.

Corina Caciuc nu a vorbit niciodată, în public, despre relația ei cu Laurențiu Reghecampf, până acum. Bruneta care-i va dărui tehnicianului de la Universitatea Craiova un fiu, în primăvara acestui an, nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan este renumită pentru caracterul ei puternic și declarațiile tranșante. În ultima perioadă, impresara de fotbal a devenit extrem de activă în mediul online, acolo unde postează tot felul de mesaje în legătură cu divorțul său și despre tatăl fiului ei Bebeto.

„Reghe limbuță de aur își mințea amanta că a plecat în USA, cu familia, să divorțeze. Noi însă nu știam și ne distram pe cinste la Miami.

Reghe limbuță de aur se umilea la Caciuca să îl ia și pe el în serios! Nu știa limbuța cum că intre în circuit. Până la urma a intrat în circuitul gâștei păcălite de… Caciuc care a făcut pasiune pentru…

Marș! Gâscă mică, la înălțime și la minte! P.S. Ai stins lumina după toți care s-au distrat alături de Caciuc, căci e fată sinceră. O iubim toți!”, a scris Anamaria Prodan într-o postare din mediul online.

„Ești jalnică, Prodanco!”

Sătulă de insultele pe care celebra impresară i le-a adus, de-a lungul lunilor, Corina Caciuc a jignit-o pe fosta parteneră de viață a iubitului ei. Bruneta i-a transmis agentului FIFA să nu-l mai jignească pe Laurențiu Reghecampf.

„Duminică, ora 19:00, podcast, Măruță. Nu îmi place să îmi expun viața online, așa că nu divulg mai multe noutăți.

Tataie?! Așa îi spui tu omului care te-a făcut vedetă, cunoscută și bogată?! Ești jalnică, Prodanco!”, a conchis Corina Caciuc, pe rețelele de socializare, conform playsport.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.