joi, septembrie 24, 2020

Alertă la primăria din Sinaia, a fost suspendată activitatea. Un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Alertă în Prahova, la primăria din Sinaia, după un angajat a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Instituția și-a suspendat momentan activitatea.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii vineri de Primăria Sinaia, angajatul instituţiei care a fost diagnosticat cu COVID-19 este domiciliat în Buşteni şi a revenit recent din concediul de odihnă.

Citește și:

„Menţionăm că de la primele simptome s-a impus protocolul stabilit la nivelul instituţiei pentru prevenire şi protecţie şi am luat măsura izolării la domiciliu a colegului nostru şi a tuturor persoanelor care au intrat în contact direct cu acesta.

Până în acest moment nici un alt angajat al primăriei nu prezintă simptome specifice infectării cu noul coronavirus (tuse, febră, insuficienţă respiratorie). Ca măsură de prevenţie, am suspendat activitatea de relaţii cu publicul în cadrul primăriei, în cursul zilei de vineri, 7 august, pentru a putea desfăşura dezinfectarea tuturor spaţiilor, iar solicitările se pot transmite de către cetăţeni prin e-mail. Activitatea se reia la program normal, de luni, 10 august 2020”, informează autorităţile locale din Sinaia.

Citește și:

Primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, dă asigurări că nu există transmitere comunitară în staţiune.

„Toate cazurile care au fost confirmate au ca sursă infectări din afara localităţii. Rog cetăţenii, cât şi turiştii să respecte în continuare toate măsurile de protecţie şi îi asigur că acestea au ca unic scop idealul de a rămâne sănătoşi” a declarat Vlad Oprea.

Începând de vineri seară, de la ora 23:00, la Sinaia va demara o acţiune de dezinfectare a străzilor cu un tun de zăpadă, pe care autorităţile locale l-au transformat în nebulizator.

Parteneri