duminică, ianuarie 29, 2023

Coronavirusul lovește în conducerea țării. „Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă”

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a fost testat pozitiv cu Covid-19. Anuntul a fost făcut chiar de acesta, pe pagina sa de Facebook.

Coronavirusul lovește în conducerea țării

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID – 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.

Te-ar mai interesa: Antibioticul natural care face MINUNI. Leacul împo...

Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.

Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut”, a fost mesajul ministrului Economiei.

Prim-ministrul Ludovic Orban va efectua, în cursul zilei de astăzi şi miercuri, o vizită oficială în Statul Israel şi în Palestina. Acesta va fi însoţit, printre alţii, de ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, şi ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private