vineri, septembrie 25, 2020

Coronavirusul descifrat. Cercetătorii au aflat din autopsiile efectuate un lucru terifiant despre noul coronavirus, cel care afectează întreaga planetă, la ora actuală.

Autopsiile pacienților decedați de coronavirus arată un lucru comun: virusul distruge sistemul imunitar. Face ravagii pe sistemul imunitar!

Ce mâncăm pentru accelerarea imunității și pentru o bună stare mentală. Creștem rezistența organismului la boală

Citește și:

Echipe de cercetători chinezi au realizat autopsii asupra a 29 de pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 şi au descoperit că noul coronavirus rămâne în plămânii acestora și după deces, a afirmat marţi un expert chinez, potrivit Xinhua.

Autopsiile au pus totodată în evidenţă daune severe ale sistemului imunitar, care ar putea fi ”un factor foarte important” în decesul pacienţilor, a spus Wang Guiqiang, un specialist în boli infecţioase la Peking University First Hospital, în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și:

Wang a adăugat că infecţia nu cauzează doar schimbări patologice severe în plămânii pacienţilor, dar produce şi secreţii în tuburile bronşice de mici dimensiuni, ceea ce provoacă dificultăţi respiratorii.

Parteneri