marți, decembrie 7, 2021

Reguli de aur pentru a fi într-o formă fizică armonioasă până la vară. Iată cele mai bune soluții care te ajută să ai un corp de zeiță până la vară.

Adio, zahăr. Poate fi o despărțire dureroasă, dar este singura cea mai sigură rețetă de a arăta bine până la vară. Gata cu batoane de ciocolată pe post de gustare, gata cu gogoașa de dimineață, gata cu desertul de la prânz.

Te-ar mai interesa: Ambasador LGTB în Parlamentul European, ședință fo...

Este nevoie de un exercițiu de voință, dacă vă veți dori suficient, veți vedea că se poate trăi și fără zahăr. Este greu în primele zile, dar puteți înlocui gustările hipercalorice cu fructe. Încercați fructe de pădure, ananas, căpșuni, mere, sunt cele mai prietenoase din punct de vedere al indicelui glicemic.

Adio, alcool. Renunță de azi la băuturile cu alcool, nu fac altceva decât să îți stagneze pierderea în greutate.

Adio, băuturi carbogazoase. Pentru a arăta bine la plajă, începe de azi și bea multă apă. Doar apă. Eventual călduță și dimineața cu lămâie. Apa va face minuni în corpul tău și te va ajuta să îți îndeplinești scopul, o viață ordonată și un trup armonios.

Te-ar mai interesa: Prof. Valentin Stan: Datele arată că din internări...

Mănâncă micul dejun. Nu sări peste această masă importantă și alcătuiește-o din meniuri sănătose și proteice. Un ou fiert sau omletă, iaurt sau iaurt cu semințe de chia.

Nu mânca după 8 seara. Acordă timp digestiei tale, pentru a putea avea un somn odihnitor, esențial în procesul de slăbire.

Acestea sunt regulile de bază, care vă ajută în mod cert să vă accelerați metabolismul și să scăpați de excesul ponderal.

Te-ar mai interesa: Comunicat oficial Centrul de Control și Prevenire ...

Consumați pește de cel puțin două ori pe săptămână, faceți exces de legume și gătiți cât mai sănătos. Dacă veți urma aceste sfaturi, plus cele 30 de minute de mișcare zilnic va fi imposibil să nu vă recăpătați tonusul fizic. Așadar, la treabă, după multele perioade de răsfăț culinar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri