Sari la conținut

Coșmarul continuă pentru Shakira. Tatăl artistei a fost GRAV rănit

Chiar în ziua în care despărțirea ei de fotbalistul Gerard Piqué a fost confirmată printr-o declarație comună, Shakira a clarificat și incidentul din 28 mai, când a putut fi văzută într-o ambulanță vizibil afectată.

„Am vrut să clarific că acestea sunt câteva fotografii care au fost făcute când tatăl meu a avut, din păcate, o cădere puternică”, a explicat cântăreața columbiană. „În această zi l-am însoțit personal cu o ambulanță la spital”, a adăugat artista printr-un mesaj pe rețeaua de socializare Twitter.

Tatăl Shakirei se recuperează

Shakira a mai declarat că tatăl ei se recuperează într-un spital, atașând o fotografie cu acesta. „Vă mulțumesc tuturor din suflet pentru sprijinul și dragostea voastră dintotdeauna”, a încheiat ea.

Relația sentimentală pe care Shakira și Piqué au avut-o timp de aproape 12 ani a luat sfârșit, din cauza unei presupuse infidelități a fotbalistului.

După câteva zile de zvonuri și secrete în mediul lor, aceștia au anunțatinevitabilul pe rețelele de socializare: despărțirea lor.

„Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră principală, cerem respectarea vieții private. Vă mulțumim pentru înțelegere”, sunt cuvintele cu care Agenția EFE a confirmat zvonul : Shakira și Piqué deja nu mai sunt un cuplu.

Shakira, avere impresionantă

După presupusa infidelitate a lui Piqué față de Shakira și anunțul despărțirii lor, au fost dezvăluite câteva estimări ale averilor lor, care ar putea fi în dispută.

„Shakira, de la începutul carierei, are o avere de aproximativ 300 de milioane de dolari”.

„În ceea ce îl privește pe Piqué, el are o avere apropiată de 80 de milioane de dolari”, potrivit rapoartelor de la Celebrity Net Worth.

Shakira pleacă de la Barcelona?

Va trebui să așteptăm să vedem cum decurg lucrurile. Zvonurile indică faptul că columbianca vrea să plece cu orice preț din Barcelona cu copiii ei, din moment ce nu are acolo prietenii sau familia.

Totuși, școala copiilor ar fi o problemă de discutat, dar care poate fi rezolvată, deși cel mai complicat lucru va fi cu Piqué, care nu ar fi dispus să se despartă de copiii, scrie El Economista Español.

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: