Sari la conținut

Fiul lui Florin Piersic, adevărul despre relația cu tatăl său: Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută

Florin Piersic Jr., fiul lui Florin Piersic, a rupt tăcerea și a făcut o dezvăluire dureroasă despre relația pe care o are cu tatăl său.

Nu este un secret că cei doi au avut dintotdeauna o relație complicată. Fiul lui Florin Piersic spune că își iubește tatăl, însă „există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută”.

Actorul a rememorat un episod petrecut în timpul pandemiei de coronavirus, care l-a deranjat enorm, mai ales că nu își mai văzuse tatăl de un an de zile.

Detalii neștiute

„Eu am avut în pandemie un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el (Florin Piersic senior n.red) și am vrut să-i fac o surpriză. Când m-a văzut la poarta casei s-a blocat și a venit la mine și nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul (în semn de salut n.red), na .. pandemie. Asta cumva m-a șocat un pic, dar după aia, la un sfert de oră el stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public. Iar eu nu cred că pot fi publicul său, așa că l-a agățat pe omul ăsta și l-a ținut așa… Și apoi m-am gândit, m-am pus în situație… nu îmi văd copilul de un an, bine…

Citeste si:

Nu mai e copil, dar să îi miros părul sau ceva, să îmi bag nasul în ceafa lui, ceva… Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală.

E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mărturisit fiul lui Florin Piersic în emisiunea Marius Tucă Show!.

„Nu mă văd jucând cu tata un spectacol”

Fiul lui Florin Piersic spune că nu ar putea juca un spectacol cu tatăl său: „Nu mă văd jucând cu el un spectacol. Nu avem cum. Suntem în zone diferite. Am putea să facem parte din același film, dar să nu ne întâlnim. Nu văd un context. Mai degrabă un documentar”, a declarat Florin Piersic Jr.

Întrebat dacă a vrut să învețe „meserie” de la Florin Piersic senior, fiul său a răspuns: „Cumva am fugit de asta. La un moment dat drumurile s-au despărțit și oricât aș fi încercat… Au fost anumite situații în care am tradus ceva și am zis: „ce bine ar fi să joace (Florin Piersic n.red) și chiar am scris ceva pentru el, pentru noi”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.