Sari la conținut

Covid-19. Adina Alberts. „Cum vom face aceste vaccinări?! Dar mai ales cine nu ar trebui să se vaccineze?!”

Covid-19. Adina Alberts. „Cum vom face aceste vaccinări?! Dar mai ales cine nu ar trebui să se vaccineze?!”

Autoritățile au declarat că România va începe vaccinarea împotriva coronavirusului pe 27 decembrie. Ministrul Sănătății a explicat că se vor vaccina și cei care au fost infectați cu coronavirus și cei care nu s-au îmbolnăvit. Excepție fac persoanele care au COVID în momentul campaniei de vaccinare.

„Noi am făcut catagrafierea la nivelul personalului din ministere, medicii de familie au făcut catagrafierea printre pacienţii pe care-i au pe liste. Având în vedere răspunsurile pacienţilor, medicul de familie este cel care face acea informare. Avem platforma online la nivelul Comitetului Naţional pentru urmărirea activităţii de vaccinare şi pe care se va vedea efectiv ce persoană vrea să se vaccineze, care îi sunt comorbidităţile, momentul vaccinării, efectele post-vaccinare, efectele secundare la distanţă, momentul rapelului şi urmărirea post-rapel. Se vor vaccina toţi cei care au avut sau care nu au avut infecţia. Nu se vor vaccina cei care au boala în acel moment”, a declarat Nelu Tătaru, pentru Antena 3.

Dr. Adina Alberts  este de părere că persoanele care au avut boala și s-au vindecat nu trebuie să se vaccineze. Acești oameni „au dezvoltat deja anticorpi proprii, adică s-au autoimunizat”, a explicat dr. Alberts.

„Dragii mei. Ne pregătim cu “surle și trâmbițe” pentru mult așteptatul moment (pentru unii) în care va începe campania de vaccinare antiCOVID. Deși OMS ne-a anunțat că încă nu știm dacă acest vaccin, Pfizer, ne oferă imunitate împotriva infecției sau doar blochează agravarea bolii COVID, totuși campania de vaccinare începe în Europa!

Cum vom face aceste vaccinări?! Dar mai ales cine nu ar trebui să se vaccineze?!

Sunt milioane de români care poate că au avut boala și s-au vindecat. Sau poate au fost/sunt purtători sănătoși! Acestor categorii de cetățeni nu trebuie să li se administreze niciun vaccin, pentru că ei au dezvoltat deja anticorpi proprii, adică s-au autoimunizat! Să vaccinezi un organism care are deja anticorpii proprii dezvoltați împotriva unui anumit virus, reprezintă o “agresiune” asupra sistemului imunitar! E ca și cum i-ai face unui copil vaccinul antirujeolic după ce acesta a avut recent pojar și s-a vindecat complet!
Revenind la subiect.

Cum îi depistăm pe oamenii cu anticorpi?! Prin testare! Cum îi depistăm pe purtătorii sănătoși?! Prin testare! Cum îi depistăm pe cei bolnavi cu forme ușoare?! Prin testare!

TESTARE GRATUITĂ în paralel cu campania gratuită de vaccinare! De asta am avem nevoie!
Eu, de exemplu, împreună cu toată familia mea, avem imunitate proprie. Nu avem nevoie de vaccinare”, a scris Adina Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel