duminică, mai 31, 2020

Probleme la unul dintre cele mai importante ministere din România! Un angajat a fost depistat pozitiv cu coronavirus

Unul din angajații ministerului Justiției a fost confirmat, joi, cu COVID – 19. Persoana infectată în cauză lucrează la departamentul de buget finanțe și nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie.

Ministerul Justiției a anunțat, joi, printr-un comunicat de presă, că unul din angajații săi a fost confirmat cu COVID – 19.

Citește și:

Persoana în cauză lucrează la departamentul de buget finanțe și nu a mai fost prezentă în sediul ministerului din data de 3 aprilie, potrivit sursei citate.

Sediul Ministerului Justiției va fi complet decontaminat prin nebulizare în cursul zilei de astăzi. Precedenta decontaminare completă prin debulizare a avut loc în data de 4 aprilie.

Ministerul Justiției rămâne operațional complet, inclusiv prin aplicarea procedurilor de lucru la distanță, online, videoconferințe și telemuncă, aplicate în baza instrucțiunilor emise de către ministrul Justiției încă de la declararea stării de urgență”, se mai spune în comunicat.

Citește și:

Alte 441 de noi cazuri de îmbolnăvire de COVID-19 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică.

Până astăzi, 9 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 5.202 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 647 au fost declarate vindecate și externate.

Citește și:

La ATI, în acest moment, sunt internați 178 de pacienți, iar 229 de pacienți au decedat.

Parteneri