duminică, iunie 26, 2022

Creșterea potenței masculine fără medicamente. Conform mai multor cercetări efectuate de-a lungul timpului s-a concluzionat ca o viață sexuala activă și împlinită aduce beneficii sănătății întregului organism. Iar pentru bărbații cu disfuncție erectilă, probleme de control al vezicii urinare sau al intestinelor sau cu operație la prostată există o metodă simplă de a îmbunătăți aceste probleme.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă dacă renunți la cafea. Medic: Vești...

Mușchii planșeului pelvian, numiți și mușchii perineali, se află în jurul bazei penisului și influențează sănătatea intestinală, a vezicii și pe cea sexuală. La fel ca oricare alți mușchi din corp, aceștia slăbesc din cauza înaintării în vârstă, dar asta se poate întâmpla oricărui bărbat care a suferit accidentări, operații sau afecțiuni în zona pelviană.

Există o metodă simplă de a localiza mușchii pe care să-i exersezi cu Kegel. Încearcă să oprești fluxul de urină în timpul urinării. Nu încorda mușchii fesieri, abdominali sau pe cei ai picioarelor și nici nu-ți ține respirația. Când fluxul de urină încetinește sau se oprește, înseamnă că ai localizat cu succes mușchii pe care trebuie să-i exersezi.

Te-ar mai interesa: Carmen Brumă: Foarte important! Carnea e prietena ...

Cresterea potentei masculine fără medicamente

Incontinența urinară
Slăbirea vezicii urinare din cauza hiperactivității sau a lipsei de contracție a acesteia ori în urma operațiilor pentru prostată poate duce la incontinență urinară. Practicarea exercițiilor Kegel ajută la un mai bun control al vezicii.

Ejacularea prematură
Exercițiile de încordare a mușchilor pelvieni pot ajuta bărbații care suferă de ejaculare prematură, adică ejaculare sub un minut de la începerea actului sexual.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Un studiu la care au participat 40 de bărbați cu vârstele între 19 și 46 de ani au încercat exercițiile Kegel de trei ori pe săptămână, în sesiuni de câte 20 de minute, timp de 12 săptămâni.

S-au observat îmbunătățiri la 82% dintre bărbații din studiu. După șase săptămâni, timpul lor mediu de ejaculare a ajuns de la 32 de secunde la două minute. La finalul celor 12 săptămâni, acest timp a crescut la aproape două minute și jumătate.

Te-ar mai interesa: Drama Mirelei Vaida. A trecut prin momente cumplit...

Disfuncția erectilă
În 2005, o echipă de cercetători din Marea Britanie și Norvegia au adunat aproape 60 de bărbați cu disfuncție erectilă și i-au împărțit în două grupuri. Un grup a adoptat un stil de viață mai sănătos, iar al doilea grup a făcut exerciții Kegel.

După șase luni, au fost observate îmbunătățiri ale erecției la 35% dintre bărbații care au făcut Kegel, iar 40% dintre bărbații din acest grup au redobândit aproape complet abilitatea de a avea și de a menține erecție.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Exercițiile Kegel

Exercițiile Kegel sunt destul de simple, acestea presupun doar încordarea mușchilor pelvieni în felul următor:

  • Contractă mușchii încet și numără până la cinci.
  • Relaxează mușchii, ușor.
  • Fă asta de zece ori pe parcursul a două-trei sesiuni pe zi.

La început pot fi făcute mai ușor dacă stai întins, ca mușchii să nu lupte cu gravitatea, iar încordarea lor să fie pe perioade mai scurte, de 2-3 secunde. După câteva săptămâni de practică, începe să lungești timpul de încordare până la 5-10 secunde și să faci exercițiile în picioare.

Efectele pozitive o să le vezi după câteva săptămâni sau chiar luni, asta dacă ești consistent.

Conform medicului fizioterapeut Sandra Hilton, de la Clinica de Fizioterapie din Chicag, sunt și alte exerciții care pot întări mușchii pelvieni: „Genuflexiunile, săriturile, alergatul și orgasmele sunt toate modalități valide de a tonifica mușchii pelvieni”, potrivit romedic.ro.

Exerciții Kegel pentru bărbați

Ghid de fizioterapie pentru întărirea mușchilor podelei pelvine. Fizioterapeutul Michelle îi învață pe bărbați poziția corectă a exercițiilor Kegels, tehnica de exerciții și cât timp pentru rezultate.

Aceste exerciții sunt destinate bărbaților cu disfuncție erectilă, probleme de control al vezicii urinare sau al intestinelor sau cu operație la prostată.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private