Sari la conținut

Cristina Demetrescu a făcut anunțul: zodia care va avea parte de un AN FENOMENAL! Este șansa lor unică în viață

horoscop 2024
Sursa foto: antena3.ro
Horoscop aprilie

Cristina Demetrescu a dezvăluit zodia care avea parte în 2024 de un an fenomenal! Viața lor se va schimba la 180 de grade.

O singură zodia atinge apogeul până la finalul anului. Cristina Demetrescu spune că 2024 este anul ei, din mai multe puncte de vedere. Pot fi făcute schimbări majore pe plan profesional, dar și personal.

Se pare că Gemenii sunt singura zodie care ajunge la apogeu până la finalul anului. Cristina Demetrescu a explicat însă ce înseamnă acest apogeu pentru unii nativi. Se pare că aceștia ajung într-un punct în care vor să devină mai autentici.

„Pentru zodia Gemeni vorbim despre un apogeu profesional. Sunt mai multe tipuri de apogeu profesional. De exemplu iese la pensie. Când ieși la pensie într-un astfel de moment să spunem că ai o satisfacție.

Alții au avut până în momentul de față tot felul de ambiții. Nu le mai au. Apogeul înseamnă mi-am făcut numărul. De aici înainte vreau să fiu mai autentic.

Pentru unii însă, apogeul profesional poate însemna că li se vor propune niște roluri, niște funcții, niște poziții profesionale, dar cu asumare de responsabilitate”, a dezvăluit Cristina Demetrescu, conform Fanatik.

Anul 2024, anul Gemenilor și al Taurilor

Gemeni
Sursa foto: doctorulzilei.ro

Chiar dacă apar oportunități ceva mai greoaie, Gemenii nu trebuie să se dea înlături. Cristina Demetrescu spune că dacă renunță la provocări, acești nativi riscă să nu fie atât de satisfăcuți pe plan intern.

Totodată, ei vor avea Planeta profesor deasupra lor. Aceasta le poate aduce un nou început pe plan profesional. Unii Gemeni ajung să se simtă plafonați și vor să o ia de la zero.

Gemenii se preocupă mai mult în prima jumătate a anului de sănătatea lor, a familiei, dar în sensul bun, pentru că au un aliat de partea lor, şi anume Jupiter. Este şi bine să facă lucrul acesta, iar asta aduce puţin mai mult optimism.

Nu trebuie să piardă nici pasiunile lor, pentru că ele sunt profitabile în acest moment, şi nici prietenii care îi susţin şi care vin cu idei bune către această zodie. De asemenea, ei trebuie să se pregătească să înveţe, să evolueze, să facă studii, să exploreze chiar acolo unde a rămas terenul neexplorat.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel