duminică, noiembrie 27, 2022

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit zodiile care vor termina cu bine anul 2022, iar printre acestea se numără și Fecioarele. Iată care sunt previziunile pentru fiecare nativ.

Zodiile care vor termina cu bine anul 2022, dezvăluite de Cristina Demetrescu

Berbec

Acești nativi ar trebui să se stabilizeze financiar și să învețe să aibă parte mereu de această stabilitate. Se bucură de vești bune în planul sănătății și vor avea parte de vindecare.

Te-ar mai interesa: Rugăciuni puternice către Sfântul Andrei. Te ocrot...

Taur

Se bucură de protecție divină pe tot parcursul anului, dar și de protecție prin oameni. Până la final de an, Taurii vor fi mai sensibili din punct de vedere emoțional, se supără mai ușor. E important să nu rateze oportunitățile în carieră.

Gemeni

Ar fi bine să fie atenți la cheltuieli, deoarece Luna Neagră trece prin casa banilor până la finalul anului. Vor descoperi cine le este cu adevărat prieten și cine nu are intenții prea bune. E bine să se concentreze asupra îndeplinirii celor mai mari obiective.

Rac

Sunt anunțate vești bune pentru Raci, care sunt ajutați de divinitate. Lucrurile merg într-un sens bun pentru ei, chiar dacă au parte de mai multe „fluctuații emoționale” pe parcurs.

Te-ar mai interesa: Prezentator TV, diagnosticat cu cancer terminal: C...

Leu

Leii se bucură de un an din punct de vedere profesional, iar orice investiție pe care o fac este utilă. În schimb, lucrurile nu sunt strălucite în plan personal și mai ales al căsătoriei, parteneriatelor și prietenilor.


Fecioară

Fecioarele au un an bun, mai ales pentru relații sentimentale și căsătorie. Au șansa de a evolua și de a încerca lucruri noi. Se bucură de vești bune și în planul carierei.

Te-ar mai interesa: Doliu uriaș în România! A murit o mare actriță...

Balanță

Vor avea parte de lucruri noi în plan profesional, dar important e să îndrăznească. Au șansa de a face mai mulți bani și investiții care să le fie utile. Stau bine și cu sănătatea și dragostea.

Scorpion

Lucrurile merg bine din punct de vedere sentimental pentru Scorpioni, care au șanse mari să se îndrăgostească. Cei care sunt deja într-o relație se vor căsători. E un an bun și pentru sănătate și vindecare.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău când bei vin fiert. 5...

Săgetător

Deși nu este un an prea strălucit din punct de vedere financiar, Săgetătorii sunt mai creativi. Se pot rezolva anumite relații sufletești până la sfârșitul anului.

Capricorn

Acești nativi scapă de anumite probleme din ultimii ani. Și-ar putea cumpăra o casă sau ar putea investi. Lucrurile merg bine și la școală sau dacă vor să semneze niște contracte. Comunicarea este foarte bună, după cum a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Această PLANTĂ curăță arterele și ajută la reglare...

Vărsător

Vărsătorii se bucură de vești bune din punct de vedere financiar. Sunt creativi, comunică foarte bine și e important să investească în ei.

Pești

Au șansa de a se elibera și de a se vindeca. Comunică mai mult și sunt în centrul atenției, iar lucrurile merg bine în plan financiar.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private