miercuri, mai 31, 2023

Cristian Tudor Popescu a avut cea mai dură reacție de până acum, în cea de-a 20-a zi de război. Gazetarul spune despre liderul de la Kremlin că îl urăște. Același sentiment l-a avut numai pentru N. Ceaușescu.

CTP, cea mai dură reacție de până acum: „L-aş suprima pe Putin, chiar dacă aş muri şi eu odată cu el”

„Mă gândesc la Putin, cum privește el imaginile copiilor, femeilor gravide, bolnavilor, bătrânilor omorâți de bombele căzând în stradă, de rachetele care lovesc blocurile de locuințe, grădinițele, autobuzele, imaginile oamenilor fugind sau murind pentru că nu mai au căldură, apă, curent electric. Imaginile pe care le ascunde poporului rus, înlocuindu-le cu minciuni de îngheață sângele”, spune gazetarul.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

CTP: Numai pentru N. Ceaușescu am nutrit un sentiment asemănător

CTP mai spune că „se întâmplă des ca oamenii să mă facă să-i disprețuiesc, să-i detest, pot să detest chiar părți dintr-un popor. Dar să urăsc, e prima oară. L-aș suprima pe V. Putin, chiar dacă aș muri și eu odată cu el. Numai pentru N. Ceaușescu am nutrit un sentiment asemănător, dar nu era ură pură, voiam să nu mai existe, atât, m-aș fi aruncat în aer cu el, pierind în aceeași secundă”.


CTP: Pe Putin însă, aș vrea să-l văd, înainte să dispar și eu, dându-și nu sufletul

În același editorial, Cristian Tudor Popescu a mai notat ”pe Putin însă, aș vrea să-l văd, înainte să dispar și eu, dându-și nu sufletul, că n-are, dându-și ortul popii, popii Diavolului, Kirill al Rusiei. Patriarhul ortodox care binecuvântează trimiterea măcelarilor islamiști fanatici din Cecenia și Siria asupra creștinilor”.

Te-ar mai interesa: Dr. Alina Tănase: Cancerele de sânge se vindecă. F...

”În vreme ce părintele Francisc, după ce s-a dus în pelerinaj la ambasada Rusiei, ca să-i roage să înceteze, aproape că strigă acum, în Piața Sfântului Petru, cu firicelul lui de glas: «Opriți masacrul!». Știu bine că asta poate să nu însemne mare lucru, că alt monstru al Kremlinului, născut din Răul care stăpânește Rusia, îi va lua locul, dar trăiesc în aceste zile și momente în care rațiunea nu-mi mai e de folos”, mai scrie acesta potrivit sursei anterior citate.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...


Marți, în cea de-a 20-a zi de război, tensiunile nu par să se calmeze

  • Rușii au deschis focul asupra civililor care încercau să părăsească orașul Hostomel. Potrivit poliției ucrainene citate de Kyiv Independent, primele 10 autobuze au reușit să iasă din oraș în siguranță înainte ca trupele rusești să înceapă să tragă. O femeie a murit și doi bărbați au fost răniți.
  • Ucraina evacuzează peste 2.000 de copii vulnerabili din centre de plasament și orfelinate, au anunțat autoritățile de la Kiev citate de presa locală.
  • Zelenski cere trupelor ruse să se predea
  • Războiul din Ucraina ar urma să se încheie până în mai, deoarece Rusia ar rămâne atunci fără resurse pentru a mai continua invazia, a susținut Oleksiy Arestovich, un consilier al șefului de cabinet al președintelui ucrainean, citat de Reuters și The Guardian.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private