vineri, iunie 2, 2023

Cea mai faimoasă clarvăzătoare ale vremurilor noastre, așa cum o numește site-ul rusesc, a prezis, cu mult timp în urmă războiul din Ucraina. Ea a pretins că a văzut evenimente până în anul 5079. De asemenea, ea a avut previziuni pentru anul 2022. A spus exact data care va înceta războiul declanșat de Putim.

Previziuni pentru anul 2022

Baba Vanga a profețit că, în 2022, un virus necunoscut eliberat din gheața din Siberia va face ravagii în toată lumea. De asemenea a prezis că, din cauza dereglărilor climatice, Australia și unele părți ale Asiei vor suferi inundații grave, iar alte câteva țări se vor confrunta cu grave penurii de apă potabilă din cauza suprapopulării.

Te-ar mai interesa: Satisfacția sexuală scăzută la bărbații de vârstă ...

S-a aflat exact data la care va înceta războiul Rusia -Ucraina. Vestea terifiantă vine din Rusia

Despre India ea a spus că se va confrunta cu o foamete teribilă din cauza valurilor anormale de căldură care vor distruge majoritatea culturilor. Având în vedere aceste probleme, Baba Vanga le-a cerut șefilor de stat să acorde mai mult timp îngrijirii mediului înconjurător pentru a preveni moartea tuturor formelor de viață și să caute noi surse de energie regenerabilă.

Când se termină războiul?

„În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul din Ucraina”, se arată pe site-ul rusesc.

Potrivit site-ului respectiv, Baba Vanga ar fi avertizat cu privire la un război în Ucraina și deși nu a spus o dată exactă, aceasta a spus că situația se va calma abia în 2027.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Leon Dănăilă: “Adevărata maladie Alzheim...

„Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga, care a murit în urmă cu 25 de ani.

De la ieșirea Ucrainei din URSS, Volodimir Zelenski este al 7-lea președinte al acestei țări. A candidat pentru funcția de președinte al Ucrainei în alegerile încheiate pe 21 aprilie 2019. A câștigat în primul tur care a avut loc pe 31 martie 2019, obținând aproximativ 30% din voturi, ceea ce i-a adus calificarea pentru participarea la al doilea scrutin. Trei săptămâni mai târziu, Volodîmîr Zelenski a câștigat fulminant alegerile prezidențiale în fața oponentului său, Petro Poroșenko.

Te-ar mai interesa: Igiena menstruală, un lux pentru multe femei din R...

Singura predicție care poate fi considerată favorabilă se referă la război. Potrivit lui Vanga, în viitorul apropiat nu sunt de așteptat războaie mondiale, potrivit Capital.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private