Categories: Ştiri sănătate

Cu ce boală cumplită se confruntă Florin Piersic jr.: „Ți-o asumi din start”

Cu ce boală cumplită se confruntă Florin Piersic jr.: „Ți-o asumi din start”. Ce a spus actotul despre problemele sale în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Piersic jr. a fost invitatul din această duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit deschis despre viața sa și despre afecțiunea care îl chinuie.

Actor, scriitor și regizor de teatru și film, Florin Piersic jr. a moștenit talentul desăvârșit de la părinții săi, marii actori Tatiana Iekel și Florin Piersic.

Dar dincolo de cariera strălucită, Florin Piersic Jr. este un bărbat discret atunci când vine vorba despre viața personală.

Chiar dacă s-a bucurat de mari succese de-a lungul carierei sale, Piersic junior a mărturisit faptul că s-a confruntat în repetate rânduri și cu momente dificile și nu s-a ferit să admită că s-a confruntat cu episoade frecvente de depresie.

„E o chestiune pe care ți-o asumi din start…”

„Actorii sunt depresivi prin natură meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start, dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla! Am avut extrem de multe căderi de foarte sus!”, spunea cu ceva vreme în urmă celebrul actor.

Când a fost întrebat de câte ori s-a confruntat cu depresia, Florin Piersic jr. a recunoscut că în fiecare zi are astfel de momente, doar că a ajuns să se obișnuiască deja și își asumă aceste stări, că orice actor.

„În fiecare zi din viață mea! Adică de când sunt conștient să zic așa! Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil!

„Depresia nu te părăsește”

Dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie sau ceva, dar de când mă știu și de când fac lucruri, fac acțiuni care să ducă undeva, nu sunt să construiesc mașinuță de lego, ci să am un proiect!

În fiecare zi au fost momente, depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond!

Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de… este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul asta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!

Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale!”, a mai spus Florin Piersic jr. în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Recent Posts

Horoscop zilnic 17 mai. Certuri și discuții. Află care sunt zodiile care vor avea parte de dezamăgiri

Horoscop 17 mai 2024. Află care sunt predicțiile astrelor pentru toate semnele zodiacale, în materie…

30 de minute ago

Psoriazis: Cauze, simptome și tratament

Psoriazis: este o boală inflamatorie cronică care afectează aproximativ 2% din populația generală. Deși încadrat…

59 de minute ago

Vreme de coșmar în Italia, cu urmări și în România. Ploi și inundații fără precedent în ultimile secole

Alertă METEO: Vremea rea continuă în nordul Italiei, în special în regiunile Lombardia și Veneto.…

o oră ago

Peste 100.000 de pachete de pâine cu resturi de șobolani au fost retrase de pe piață

Peste 100.000 de pachete de pâine feliată retrase de pe piață. În orice țară, siguranța…

2 ore ago

Medic plasat în arest la domiciliu, după ce ar fi uitat o compresă în corpul unei paciente operate. Femeia a murit de septicemie

Un medic de la Institutul Oncologic din Bucureşti cercetat pentru ucidere din culpă, după ce…

2 ore ago

Terapia durerii: ce este, când se recomandă, beneficii. Opt metode eficiente de gestionare a durerii

În contextul medicinei moderne, terapia durerii reprezintă o componentă-cheie în îngrijirea pacienților. Aceasta se refera…

3 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Rinită alergică