Sari la conținut

Cu ce boală cumplită se confruntă Florin Piersic jr.: „Ți-o asumi din start”

Cu ce boală cumplită se confruntă Florin Piersic jr.: „Ți-o asumi din start”. Ce a spus actotul despre problemele sale în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Florin Piersic jr. a fost invitatul din această duminică al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde a vorbit deschis despre viața sa și despre afecțiunea care îl chinuie.

Actor, scriitor și regizor de teatru și film, Florin Piersic jr. a moștenit talentul desăvârșit de la părinții săi, marii actori Tatiana Iekel și Florin Piersic.

Dar dincolo de cariera strălucită, Florin Piersic Jr. este un bărbat discret atunci când vine vorba despre viața personală.

Chiar dacă s-a bucurat de mari succese de-a lungul carierei sale, Piersic junior a mărturisit faptul că s-a confruntat în repetate rânduri și cu momente dificile și nu s-a ferit să admită că s-a confruntat cu episoade frecvente de depresie.

„E o chestiune pe care ți-o asumi din start…”

„Actorii sunt depresivi prin natură meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start, dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla! Am avut extrem de multe căderi de foarte sus!”, spunea cu ceva vreme în urmă celebrul actor.

Când a fost întrebat de câte ori s-a confruntat cu depresia, Florin Piersic jr. a recunoscut că în fiecare zi are astfel de momente, doar că a ajuns să se obișnuiască deja și își asumă aceste stări, că orice actor.

„În fiecare zi din viață mea! Adică de când sunt conștient să zic așa! Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil!

„Depresia nu te părăsește”

Dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie sau ceva, dar de când mă știu și de când fac lucruri, fac acțiuni care să ducă undeva, nu sunt să construiesc mașinuță de lego, ci să am un proiect!

În fiecare zi au fost momente, depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond!

Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de… este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul asta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!

Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale!”, a mai spus Florin Piersic jr. în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel