Sari la conținut

Și tu ții magneți pe frigider? Dă-ți repede jos colecția de magneți! Iată de ce

Din cuprinsul articolului

Și tu ții magneți pe frigider? Dă-ți repede jos colecția de magneți! Iată de ce trebuie să renunți imediat la magneții de pe frigider. Poți găsi alte locuri.

Și tu ții magneții pe frigider? Iată de ce nu este bine să pui magneți pe ușa frigiderului. Mulți nu știu că e o mare greșeală.

Dar care sunt efectele pe care le are lipirea acestora pe electrocasnicul din bucătărie. Ei bine, vei rămâne surprins cu adevărat de motiv.

Ce spun experții

Magneții fac parte din decorul din bucătărie de cele mai multe ori.

Adunați din diverse călătorii sau cu chipurile persoanelor dragi aceștia stau la loc de cinste pe frigider, însă specialiștii atrag atenția asupra unui lucru important.

Mai exact, dăunează tehnologiei și aparatului electrocasnic.

Spre exemplu, frigiderele mai vechi nu sunt asigurate de o protecție suplimentară și din acest motiv se strică mult mai repede. Un accelerant în această situație sunt magneții.

Drept urmare, elementele magnetice formează în jurul lor un câmp magnetic. Acesta este îndreptat spre mijlocul aparatului unde sunt păstrate alimentele, notează Fanatik.ro.

Magneții pot fi puși în diverse alte locuri, dar dacă ții la frigiderul tău, este mai bine să îi iei imediat de pe el și să-i pui în altă parte, unde nu vor dăuna.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel