marți, ianuarie 31, 2023

HOROSCOP 28 noiembrie – 4 decembrie: Răsplată, salariu mai mare, câștiguri pentru aceste zodii. Ce previziuni superbe pentru acești nativi înainte de Crăciun!

 

Iată ce spune astrologul Neti Sandu pentru toți nativii în săptămâna ce începe mâine, 28 noiembrie:

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru BERBEC

Inițiativele vă reușesc în mare parte și o să faceți progrese după o perioada de munca intensă și o să vă mai gândiți și la voi, să vă mai și relaxați.

Te-ar mai interesa: Zincul n-ar trebui să lipsească din corp. Joacă un...

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru TAUR

O să recuperați niște bani sau poate să-i cereți înapoi, că să vă reparați mașina sau că să vă cumpărați una nouă. Aveți de luat nișe lucruri.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru GEMENI

Întrevedere cu niște oameni de afaceri care vor să vă implicați într-un proiect care v-ar suplimenta veniturile și o să vă dați acordul, se pare.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru RAC

Se întâmplă ceva bun care vă readuce în lumina reflectoarelor și o să luați vreun premiu, o primă de sfârșit de an pentru toată munca depusă de-a lungul anului, mai spune Neti Sandu.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru LEU

O reușită atât la serviciu, poate ați perfectat comunicarea cu șefii, cât și în sfera casnică, v-or fi parvenit lucrurile pe care le-ați comandat mai de mult.

Te-ar mai interesa: Mâncarea din spitale, bătaie de joc pentru pacienţ...

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru FECIOARĂFecioara Pixabay

Vi se fac promisiuni de colaborare și o să vă gândiți bine de tot dacă o să aveți timp să intrați într-o combinație partenerială, nu acum, ci anul viitor.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru BALANȚĂ

O să vă descurcați cu banii, că poate vi se aprobă un credit bancar și o să reamenajați interiorul locuinței, că vreți să arate totul mult mai fresh.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru SCORPION

Se adună banii în cont, că vi se plătesc niște sume restante și o să vă descurcați cu cheltuielile acestei perioade. În special copiilor o să le luați ce le-ați promis.

Te-ar mai interesa: Previziuni Carmen Harra: „Pe parcursul anului o să...

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru SĂGETĂTOR

Primiți o răsplată. O să vă fie apreciată munca și poate primiți laude la scenă deschisă că ați pus toată priceperea la bătaie, că să iasă ceva de cea mai buna calitate.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru CAPRICORN

Capricorn Pixabay

Se poate să primiți noi recomandări din partea șefilor și o să vă achitați onorabil, că vreți mai mult să faceți progrese în carieră. Să aveți un salariu mai mare.

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru VĂRSĂTOR

Apar situații ofertante din punct de vedere profesional și o să vi se promită un proiect, din ianuarie, care să vă placa și să v-aducă și câștiguri bănești.

Te-ar mai interesa: Renunță la acest aliment. Oncolog: ”E otravă!”...

Săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie pentru PEȘTI

Există oportunitatea să plecați undeva, fie cu treabă, fie la distracție și o să fie o gură de oxigen, după o perioadă de consum fizic și nervos, mai spune astrologul Neti Sandu, citată de stirileprotv.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private