miercuri, noiembrie 30, 2022

Surprize mari pentru fanii de la Insula Iubirii. Cristina, pe numele ei complet Cristina Nimereală, și-a surpins fanii cu o serie de detalii din viața personală.

Aceasta participă la emisiune alături de partenerul ei, Sebastian, unde își vor supune relația celui mai dur test al fidelității.

Potrivit comunicatului de presă transmis de Antena 1, Cristina Nimereală de la Insula Iubirii este de profesie medic stomatolog. Partenerul ei, Sebastian, lucrează ca specialist în marketing. Cei doi sunt împreună de 1 an și câteva luni.

Te-ar mai interesa: Poziția de somn care îți distruge sănătatea. Încea...

„Cristina (30 de ani), de profesie medic stomatolog şi Sebastian (25 de ani), specialist marketing au pornit în aventura vieţii lor pe Insula Iubirii. Sunt împreună de 1 an şi 2 luni.

Cuplu solid, cei doi au lăsat să se înţeleagă încă de la prezentare că iubirea lor este una foarte puternică şi poate depăşi orice obstacol. Dacă vor face faţă sau nu provocării supreme a relaţiei lor, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1′, se arată în comunicat.

Dragostea mai puternică decât orice tentație?!

„Suntem într-un punct al relației frumos, echilibrat’, a declarat Sebastian de la Insula Iubirii, iar iubita lui, Cristina, l-a completat astfel: „Relația noastră este cea mai importantă și cu siguranță o să treacă peste orice tentație. Nu mă îndoiesc de asta’.

Te-ar mai interesa: Studiu. Interacțiunea cu câinii crește activitatea...

Conform descrierilor de pe rețelele sociale, Cristina este absolventa Facultății de Medicină „Victor Papillian’ din Sibiu. Motto-ul ei este „O călătorie de mii de mile începe cu un singur pas’.

Ea se mândrește de scurt timp și cu curusurile de automachiaj, pe care le-a absolvit de curând.

Ispitele feminine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Maria Vornicu, Bianca Patrichi, Oana Monea, Anamaria Vaida, Eda Csoregi, Karina Fetica, Larisa Iosif, Antonela Pătruț, Roxana Lite și Lavinia Dumitrescu.

Te-ar mai interesa: Ce boli se pot moșteni de la părinți. Atenție la a...

Ispitele masculine de la Insula Iubirii, sezonul 6, sunt: Bogdan Ionescu, Cătălin Dumitrescu, Ali Habron, Marius Hărdoiu, Daniel Mihai, Marco Cicognini, Denis Slav, Florin Cerghit, Dinu Popescu și Cristian Grigorescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private