luni, iulie 6, 2020

Un studiu danez publicat în revista medicală Heart a scos la iveală că femeile care iau 100mg de asprirină pe zi au un risc mai scăzut de cancer colorectal.

Iată câteva alternative naturale și mai sigure decât acest medicament:

1. Ghimbir

Dacă îl vei adăuga în dieta ta zilnică, acest condiment ajută la reducerea inflamației. În ayurveda, medicina tradiţională indiană, ghimbirul are statut de medicament. Sucul, consumat într-o anumită concentraţie, poate inhiba dezvoltarea celulelor canceroase. Specialiştii au demonstrat că planta împiedică dezvoltarea acestora, situate la nivelul colonului, ficatului sau ovarelor, dar opreşte şi vascularizarea tumorii.

Citește și:

2. Turmeric
Turmericul, cunoscut şi sub numele de şofran indian, este o plantă cultivată de sute de ani în Asia, în special în India şi în Indonezia. Curcumina are efecte antiinflamatoare, asemănătoare cu cele ale unor medicamente. Recent, cercetătorii de la Department of Surgery, Dalhousie University, Halifax, Nova Scotia, Canada au descoperit că substanța activă din tumeric-cucurmina- poate programa celulele canceroase să se autodistrugă.

Citește și:

3. Gheara-diavolului
Originară din Africa de Sud, unde este folosită de sute de ani pentru tratarea unei varietati de boli, de la indigestie şi febră până la cancer, gheara-diavolului si-a luat numele de la fructele ei deosebite, în formă de capsulă, acoperite cu o multitudine de cârlige miniaturale. Preparatele de bază de gheara-diavolului au efect antiinflamator, analgezic şi de protecţie a funcţiei hepatice.

Citește și:

 

 

Parteneri