Sari la conținut

Cui îi mulțumește Adriana Bahmuțeanu că și-a găsit iubit

Cui îi mulțumește Adriana Bahmuțeanu că și-a găsit iubit. Realizatoarea TV a postat un mesaj impresionant pe pagina sa de Facebook despre căsătoria cu…

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit cine a ajutat-o să îl găsească pe iubitul ei, George Steven. Vedeta a anunțat că ea și noul ei partener au făcut o logodnă religioasă și că cei trei copii ai lor, din relații anterioare, sunt încântați.

Adriana Bahmuțeanu a mulțumit pe Facebook

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 48 de ani, a dezvăluit că a făcut o logodnă religioasă cu iubitul ei, George Steven.

Vedeta a publicat pe rețelele sociale o înregistrare video din timpul slujbei religioase.

„Vă mulţumesc pentru miile de mesaje frumoase, pentru susţinere şi încurajări!!!  Este minunată fericirea pe care o trăim şi pe care o construim în fiecare zi, în aşa fel încât să dureze!!!

Le mulţumesc naşilor noştri Anamaria şi Adrian Ghila, prietenilor care ne-au susţinut şi celor trei copiii ai noştri care au primit cu surpriză şi încântare această veste!!!

Îi mulţumim prietenei noastre, dr Carmen Harra cea care ne-a adus împreună!!! Să dea Dumnezeu să creştem în iubire şi armonie şi să fim fericiţi!!!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe pagina sa de Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel