Sari la conținut

Cum a aflat prințul Harry de moartea mamei sale. Dezvăluiri tulburătoare: Tata nu m-a îmbrățișat

În câteva ocazii, Prințul Harry vorbise despre moartea mamei sale, Prințesa Diana; Cu toate acestea, nu explicase niciodată cum a trăit moartea mamei sale și tot ce i-a venit în minte când era un copil de 12 ani, care și-a a pierdut-o pe cea mai importante persoană din viața lui.

Ducele de Sussex era doar un copil când și-a pierdut mama, mai cunoscută ca Lady Di. În acest sens, Harry a făcut o serie de mărturisiri dureroase în cartea sa, unde a precizat că tatăl său, Regele Charles, nu s-a obosit să-l îmbrățișeze, după ce i-a transmis că Diana a murit într-un accident de mașină.

„Tata nu m-a îmbrățișat. Nu se pricepea să arate emoții în circumstanțe normale, cum se putea aștepta să le arate într-o criză ca aceasta?”, a scris Ducele de Sussex, 38 de ani.

Harry credea că mama lui și-a înscenat moartea pentru a scăpa de presă.

După ce a aflat de moartea mamei sale, Harry își amintește că a plâns necontrolat, dar mai târziu s-a convins că mama lui și-a înscenat moartea pentru a scăpa de presă, lucru care i-a dat viața peste cap.

„Viața ei a fost mizerabilă, a fost persecutată, hărțuită, mințită. Așa că a înscenat un accident ca pe o distragere a atenției și a fugit, se gândea Harry.

Harry mărturisește că, în ciuda faptului că a participat la înmormântarea mamei sale, tot credea că a fost doar un truc al Lady Di.

Ani mai târziu, i-a cerut chiar secretarului său de presă să revizuiască dosarele poliției secrete cu privire la accidentul mamei sale. Atunci prințul și-a dat seama că, în ultimele ei minute, mama lui era din nou hărțuită de paparazzi.

„În jurul ei erau lumini, aure, aproape halouri”, scrie el.

Harry deplânge în memoriile sale că ultimul lucru pe care mama lui l-a văzut pe acest pământ au fost flash-urile paparazzilor care o hărțuiau.

Ultimul apel al lui Harry cu mama lui, Lady Di

Ducele de Sussex a dezvăluit că atât el, cât și fratele său, Prințul William, au decis să ceară redeschiderea anchetei cu privire la moartea mamei lor, după ce au traversat împreună tunelul cunoscut sub numele de Pont de l’Alma.

Prinții au insistat asupra unei noi anchete după ce au verificat că este doar un tunel scurt, simplu de parcurs. „Nu există niciun motiv ca cineva să moară în interiorul șlui”, se arată în carte. Cu toate acestea, încercările copiilor Prințesei Diana au fost zădărnicite de puterile existente.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel