Sari la conținut

Detaliu șocant despre Nicolae Ceaușescu. Cine i-a prezis moartea cu 3 săptămâni înainte

Sursă: Rețete si Vedete

Detaliu șocant despre Nicolae Ceaușescu. Iată cine i-a prezis moartea cu 3 săptămâni înainte: „Într-o zi de mare sărbătoare veți fi omorâți amândoi”.

Arsenie Boca a prezis. S-a aflat care au fost cuvintele pe care Arsenie Boca i le-a adresat lui Nicolae Ceausescu in prima si ultima conversatie pe care cei doi ar fi purtat-o.

Este un lucru bine cunoscut ca Arsenie Boca avea un dar aparte, ba chiar se spune ca ar fi avut puteri speciale! Profetiile lui Arsenie Boca i-au atras atentia si liderului comunist, care si-a dorit o intalnire cu acesta.

Reamintim ca in ciuda faptului ca se afla intemnitat, Arsenie Boca ar fi fost surprins la inmormantarea mamei sale, la sute de kilometri distanta!

La auzul acestor povesti, fostul președinte si-ar fi dorit sa poarte o conversatie cu Arsenie Boca.

„Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce știi?”, a declarat Zoe Daian, nepoata parintelui.

„Într-o zi de mare sărbătoare veți fi omorâți amândoi”, i-ar fi raspuns Arsenie Boca fostului președinte, Nicolae Ceaușescu.

Previziunea lui  Arsenie Boca pentru Ceaușescu

Arsenie Boca a prezis: „Hai, să-ți spun cum se va descotorosi România de comunism. Toate celelalte țări comuniste vor face pașnic trecerea de putere de la comunism la capitalism – ca și cand dai cămașa de pe tine și iei alta cămașă – numai Romania va face trecerea prin vărsare de sânge si vor muri mulți”, ar mai spus Arsenie Boca.

Arsenie Boca a prezis moartea celebrului lider comunist in ziua de Craciun, precum si decesul sau, care a avut loc cu trei saptamani inaintea lui Nicolae Ceausescu.

Părintele Arsenie Boca a fost unul dintre cei mai mari vizionari pe care i-a avut România, de aceea sumbra profeție că un oraș va fi șters complet de pe hartă ne dă fiori. Părintele era de părere că acest dezastru se va petrece întrucât oamenii acelui oraș vor fi plini de păcate, întocmai ca cei din Sodoma și Gomora.

Profeția făcută în anii ’40 se referă la București, capitala României, și ca încadrare, în secolul al XXI-lea.

Perspectiva este sumbră, întrucât unele dintre profețiile părintelui Arsenie Boca s-au îndeplinit întocmai cum au fost rostite sau pictate. El a prevăzut cele două mari cutremure care au lovit Bucureștiul în secolul al XX-lea, definite de el ca ”cele două ouări”. Se va produce și o a treia, care va pune orașul la pământ, potrivit efemeride.ro.

Preotul a transmis prin profețiile sale faptul că orașul din sudul României va fi lovit din toate părțile de un cutremur cu o magnitudine distrugatoare, iar acest eveniment va fi precum o pedeapsa, pentru că oamenii au păcate mult prea mari și, într-un fel sau altul, trebuie să plătească.

Potrivit sursei citate, pe lângă această profeție uimitoare, Arsenie Boca a mai prezis și sfârșitul comunismului și începutul unei ere mult mai rea, in care ororile vor fi si mai mari.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel