Sari la conținut

Cum a ajuns să arate Kate Middleton după chimioterapie. A fost puternic afectată: ‘Părul îi cădea în smocuri și este…’

Prințesa kate Middleton
Sursă foto: Getty Images
Vești despre kate Middleton

Kate Middleton se confruntă cu schimbări puternice în ceea ce privește aspectul său fizic, ca urmare a luptei împotriva cancerului.

Diagnosticul a fost însoțit de un tratament de chimioterapie preventivă, astfel încât prințesa de Wales arată acum cu totul altfel.

Conform Globe, Kate a pierdut considerabil în greutate și a rămas fără păr pe durata tratamentului împotriva unei anumite forme de cancer ce nu a fost făcută publică. Aceste modificări au provocat un impact emoțional adânc asupra ei.

În luna martie, Kate Middleton a pus capăt speculațiilor privind starea ei de sănătate. În cadrul unui mesaj video încărcat de emoție, Prințesa de Wales a dezvaluit că a fost depistată cu cancer în urma unei intervenții chirurgicale la nivelul abdomenului pe 17 ianuarie 2024. Din acel moment, ea a urmat un tratament.

Cum a ajuns să arate Kate Middleton după chimioterapie

O sursă din familia regală a prezentat starea actuală a lui Kate, menționând că prințesa a ajuns să fie extrem de slabă din cauza chimioterapiei.

Conform aceleiași surse, părul ei, care reprezenta o parte esențială a frumuseții sale, îi cădea în smocuri și că ar putea fi acum complet cheală. De asemenea, prințesa era foarte slabă, însă în prezent, din pricina chimioterapiei, are un aspect „scheletic”.

„Părul ei era coroana frumuseții sale, dar se pare că îi cădea în smocuri și este posibil ca acum să fie complet cheală,” a adăugat sursa regală.

Tratamentul ar putea conduce, totodată, la menopauză precoce, lucru care ar fi devastator pentru Kate, care adoră copiii, din punct de vedere emoțional. Cu toate că are deja trei copii – George, Charlotte și Louis – aceasta nu a exclus vreodată posibilitatea de a avea și mai mulți, deși William s-a opus.

„În ciuda a tot ceea ce îndură Kate, ea este o adevărată Prințesă Războinică și credem că ar continua să facă apariții publice dacă ar putea. Ar dori să fie un exemplu pentru cei care trec prin chimioterapie debilitantă și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a mai spus sursa regală pentru publicația menționată, potrivit ProTV.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel