Sari la conținut

Persoana la care Kate Middleton se destăinuie în lupta ei împotriva cancerului. Nu este Prințul William

tratament cancer kate middleton
sursa foto: ABC13
Kate Middleton

Kate Middleton, Prințesa de Wales, înfruntă cu stoicism diagnosticul de cancer și, cu toate că se știe că regina se bucură de sprijinul Familiei Regale, în special al soțului ei, are o singură persoană cu care se descarcă în lupta ei împotriva acestei boli teribile, iar aceasta nu este Prințul William. Vă spunem noi despre cine este vorba.

Ea este confidenta și sprijinul lui Kate Middleton în timpul luptei sale cu cancerul

Pe lângă Prințul William, care a supravegheat-o îndeaproape pe Kate Middleton, Prințesa de Wales mai are o persoană care este mereu disponibilă zi și noapte pentru a o asculta. Deși nici această persoană nu este un membru al familiei sale, este cineva care i-a fost întotdeauna foarte apropiat prințesei.

Potrivit The Sun, persoana care a fost o adevărată fortăreață pentru prințesă este Natasha Archer, experta în modă care nu este doar asistenta personală a lui Kate Middleton, ci și stilista, consultantul în modă, prietena și confidenta ei.

Într-un interviu pentru Fabulous, biografa regală Claudia Joseph, autoarea cărții „Kate: The Making of a Princess”, a precizat că „Natasha a fost alături de Kate încă de când s-a alăturat familiei regale și va fi un turn de putere pentru ea în lupta sa cu cancerul”.

Natasha Archer este cunoscută chiar ca fiind atât de apropiată de Prințesa de Wales încât a fost unul dintre singurii membri de încredere ai personalului care a vizitat-o pe regină în timpul spitalizării sale la Clinica din Londra, unde a suferit o operație abdominală majoră în ianuarie 2024.

Kate Middleton și-a ales stilistul ca sprijin și confident în timpul luptei sale cu cancerul

Natasha Archer lucrează cu Prințesa de Wales de mai bine de zece ani și a devenit atât de apropiată de soția Prințului William, încât este pur și simplu mereu disponibilă ori de câte ori Prințesa de Wales dorește să discute.

„Stilista în vârstă de 36 de ani, care este căsătorită cu fotograful regal Chris Jackson, stă departe de ochii publicului și se spune că are multe în comun cu Kate”, a declarat Claudia Joseph.

Se pare că rolul principal al lui Natasha Archer este acela de asistent personal, dar în ultimele luni a ajutat-o pe Prințesa de Wales în calitate de consultant de stil. Natasha a fost chiar responsabilă pentru unele dintre cele mai emblematice ținute vestimentare ale lui Kate Middleton. Experta în modă a început să lucreze cu familia regală britanică în 2007 ca asistentă și, cinci ani mai târziu, a devenit creierul din spatele garderobei luxoase și sofisticate ale Prințesei de Wales.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel