sâmbătă, octombrie 1, 2022

Ieri a fost momentul după care toată lumea a tânjit – frații Windsor, deși certați, s-au reunit în sfârșit, plângând pierderea iubitei lor bunici, regina Elisabeta a-II-a.

Într-un spectacol extraordinar de unitate, Prințul William și Prințul Harry i-au uimit pe privitori în timp ce ieșeau împreună pentru a face o baie de mulțime la porțile Castelului Windsor. Cei doi prinți au fost însoțiți de soțiile lor, Ducesa de Cornwall și Cambridge și Meghan, Ducesa de Sussex.

Te-ar mai interesa: Atenție la culoarea urinei! Îți poate arăta dacă a...

Familia acum unită și-a adus omagiile florale reginei, înainte de a discuta cu mulțimea adunată.

S-a dovedit a fi un simbol puternic al unității într-un moment de mari pierderi atât pentru Familia Regală, cât și pentru națiune.

Potrivit unei surse, Prințul William i-a invitat pe cei din Sussex să ia parte la plimbarea improvizată. Acest act este văzut ca „o creangă de măslin” oferită de fratele mai mare.

Ducele și ducesa de Sussex s-au alăturat noilor prinț și prințesă de Wales în timp ce mulțumeau mulțimilor care stătuseră toată ziua la coadă pentru a-și aduce omagiul iubitei lor bunici.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

În ultimul an, au existat multe speculații cu privire la starea relației fraților, în urma mai multor interviuri explozive ale lui Meghan și Harry, care au mers până la acuzarea unui membru al familiei numit că a făcut remarci rasiste.

Plimbarea de 40 de minute a marcat prima dată când William și Kate li s-au alăturat lui Harry și Meghan în public după mai bine de doi ani. Mulțimea a izbucnit în aplauze în timp ce cuplurile s-au apropiat de membrii publicului și le-au vorbit.

Te-ar mai interesa: Weekend 1-2 octombrie: Evenimente cu intrare liber...

A existat puțină interacțiune între cei doi prinți, deși la un moment dat William a subliniat un tribut special adus fratelui său mai mic.

Privitorii se așteptau să-i vadă doar pe William și Kate, dar aceștia au rămas fără cuvinte când Harry și Meghan au pășit din Range Rover-ul condus de șofer la porțile castelului.

Ultima dată când au fost văzuți cu toții împreună a fost Ziua Commonwealth-ului, pe 9 martie 2020. Ultima dată când lui William i s-a alăturat în public fratele său la Castelul Windsor a fost la înmormântarea ducelui de Edinburgh, în aprilie anul trecut.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private