miercuri, septembrie 28, 2022

A făcut infarct în avion, dar a fost salvată! O femeie în vârstă de 61 de ani, care a suferit un infarct, joi, la bordul unei aeronave FreeBird Airlines, ce zbura pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia), şi care intrase în stop cardio-respirator, a fost resuscitată cu succes de echipa medicală de la serviciul specializat al Aeroportului „Henri Coandă” şi un echipaj SMURD, scrie libertatea.ro. 

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Pasagera se afla la bordul aeronavei companiei aeriene FreeBird Airlines, care efectua un zbor pe ruta Antalia – Tromso (Norvegia). Aeronava a aterizat pe AIHCB la ora 13:34. Anunțul a fost făcut azi pe Facebook de reprezentanții Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. Aceștia au precizat că femeia a fost ajutată de cei de la Serviciul de Asistenţă Medicală al Aeroportului Internaţional „Henri Coandă”. De asemenea, la fața locului a intervenit și o ambulanță.

„Echipa medicală SAM formată dintr-un medic, două asistente medicale şi un ambulanţier, împreună cu echipajul unei ambulanţe tip C aparţinând SMURD, au reuşit să resusciteze pasagera după aprox. 20 minute de la aterizare. Aceasta suferise un infarct masiv şi se afla în stop cardio-respirator de 30 de minute până la aterizarea pe aeroportul Otopeni. Pasagera a fost transportată în stare stabilă la Spitalul Elias din Bucureşti”, au transmis reprezentanții CNAB. Aeronava companiei aeriene FreeBird a decolat de pe AIHCB la ora 15:34.

Te-ar mai interesa: Cum arată soția lui Mihai Șora. E cu aproape 60 de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private