duminică, iunie 4, 2023

Prof. Beuran a intrat în direct la Antena 3 în exclusivitate, explicând cum a fost posibil ca pacienta sa să ia foc pe masa de operație. Medicul a spus că a fost preluată această pacientă oncologică de 66 de ani într-o stare extrem de gravă, când nicio altă unitate spitalicească nu a mai dorit să o preia. Extrem de slabă și cu o imunitate deosebit de scăzută.

Medicul Beuran a relatat în direct la Antena 3 că a operat această pacientă care se afla în stare foarte gravă, polialergică. A fost operată și era într-o stare bună, când, la un moment dat, în ziua de 22 decembrie, un coleg de-al medicului l-a sunat și l-a anunțat că aceasta a făcut o hemoragie digestivă superioară și una intraperitoneală severă și că trebuie operată de urgență.

Te-ar mai interesa: Avertismentul Lidei Fecioru: „Aşa aduci ghinionul ...

La momentul intervenției cu probleme, medicii nu au putut efectua câmpul steril cu soluție iodată. Mai multe proceduri nu au putut fi aplicate, din cauza stării foarte proaste a pacientei. Acest aspect a dus la folosirea mai multor substanțe care au dus la tragedie, în momentul intervenției cu electrocauterul.

Când s-a stins focul, prof. Beuran nu se afla în blocul operator. El a găsit bolnava deja în alt salon, unde colegii săi încercau să îi oprească sângele, adică hemostaza. Însă a finalizat operația și au pregătit pacientul pentru terapia intensivă a marilor arși, aceasta fiind arsă cam 30%, dar aceste răni pot escalada rapid.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Este îngrijită la secția de mari arși. Managerul spitalului a fost anunțat, șeful de secție, la fel și familia, prof. Beuran negând vehement că s-ar fi încercat vreo mușamalizare.

Medicul spune că nu știe de ce nu a fost folosit un extinctor și afirmă că pacienta se află acum în comă indusă, la marii arși, la terapie intensivă.

Uluitorul incident s-a întâmplat duminica trecută, dar totul a fost dezvăluit abia azi, de parlamentarul USR Emanuel Ungureanu. El spune că o parte din vină i-ar aparține chirurgului Mircea Beuran, cel care ar fi operat-o pe femeie. Fostul ministru al Sănătății din perioada 2003-2004 susține că nu a fost în sala de operații. Actualul ministru, Victor Costache, a anunțat în direct la Digi24 că a trimis corpul de Control la Spitalul Floreasca.

Te-ar mai interesa: O lingură luată zilnic din acest produs poate redu...

Mediul online vuiește din cauza acestui halucinat accident, însă concluziile oficiale le vom avea doar după rezultatele Corpului de Control al Ministerului Sănătății.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private