miercuri, iunie 29, 2022

Greutatea excesvă este un factor de risc pentru multe probleme de sănătate. Deși multe persoane se concentrează pe partea estetică, medicii susțin că suntem foarte departe de adevăr.

Acumularea grăsimii este foarte periculoasă pentru organsm, mai ales dacă se află la valori foarte înalte. Aceasta poate duce la dezvoltarea unor probleme seriose de sănătate, precum problemele cardiovasculare și diabetul.

Te-ar mai interesa: Pericolul HIV: În lipsa unui set de programe relev...

Andreea Mantea a dezvăluit că s-a confruntat cu problemele de greutate, însă a reușit să slăbească urmând un program foarte strict.

Cum a slăbit Andreea Mantea?

Nu mâncam deloc zahăr, nici măcar din fructe. A fost foarte greu. O fost o lună întreagă în care eu am mâncat o banană, și nici pe aia nu am putut să o mănânc toată, pentru că mă simțeam așa, un pic vinovată.

Am vrut să fac exact ce mi-a spus instructoarea mea de la sală și am vrut să respect întocmai. Și atunci aveam foarte mare grijă la carbohidrați.

Poate mâncam cartofi dulci, orez negru, nici măcar ăla brun. Eram exagerată, la limită, dar într-adevăr puteam să-mi văd fiecare mușchiuleț. Nu se vedea grăsimea.

Te-ar mai interesa: CAISELE, pline de vitamine și minerale. Iată ce bo...

Îmi dispăruse și celulita. Au fost câteva luni în viața mea în care mi-a dispărut de tot celulita. Dar este îngrozitor de greu”, a declarat Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Dietele stricte pot avea efecte negative

Nu foloseam nici îndulcitori.Am vrut să țin o dietă strictă, pentru că am vrut să văd dacă este doar un mit. Dar reușești să scapi de celulită, dacă faci și sport, dar dacă ai grijă și la alimentație. și atunci am zis hai să încerc, că e pentru mine. Dar a fost îngrozitor.

Te-ar mai interesa: Cei mai mari dușmani ai creierului. Vlad Ciurea: „...

Vreo trei luni nu am știut ce ală zahăr. După ce am gustat ceva dulce, nu mi-a plăcut. Îți educi organismul, dar îl privam de multe lucruri și nu este sănătos.

Aud de tot felul de diete, eu le-am încercat pe toate, chiar am vrut să testez pe mine pe toate, și într-adevăr dau rezultate, dar te distrugi și chiar nu este ok”, a explicat Andreea Mantea, potrivit Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private