Sari la conținut

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme: ASTA e cel mai important

Sursă: Instagram

Cum a slăbit Andreea Esca 6 kilograme. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit la un moment dat cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari.

Prezentatoarea TV a slăbit cu ajutorul unui regim care a avut rezultate spectaculoase.

Vedeta PRO TV arată demențial la 50 de ani, iar asta se datorează unui stil de viață sănătos și echilibrat, dar și unei diete personalizate.

Andreea Esca și-a dorit într-o perioadă să ajungă la 58 de kilograme, iar acum a dezvăluit cum a reușit să slăbească, lucrurile fiind destul de simple.

Nu am mai mâncat dulciuri

Dietă Andreea Esca. „Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult. Eu nu pot să țin a la long același regim și mă plictisesc. Și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut.

Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă. Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel.

De exemplu, nu mănânci mai multe feluri de proteine la o masă. Adică nu mai mănânci șnițel, care are și carne și ou și făină, sau nu mănânci carne cu cartofi.

În primul rând, asta e cel mai important, că asta făceam și asta facem toți, că sunt gustoase, adică vrei să mănânci carne cu cartofi, nu ai chef să mănânci carne cu salată, dar dacă vrei să slăbești, mănânci carne cu salată și nu mai mănânci o porție de 200 de grame, mănânci o porție de 100 de grame, asta e tot. Nu mai mănânci atât de mult și te obișnuiești așa.

Eu nu am mâncat zahăr decât din fructe, nu am mai mâncat dulciuri, ca să evit, și pâine, tot așa, o singură felie de pâine la masă, o felie, mă rog, mică, de pâine de secară, care mie îmi place foarte mult.

De exemplu, cea mai mare dorință a fost să pot să mănânc pâine, pentru că mie îmi place pâinea foarte mult, nu am o problemă să renunț la dulciuri”, a declarat Andreea Esca pentru click.ro

„E important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine”

„Chiar am vrut eu să slăbesc pentru că luasem vreo 5-6 kilograme în plus față de cât am eu de obicei și nu mă simțeam bine. Pe care le-am dat jos.

Acum am vreo 58 de kilograme și îmi propusesem să ajung la 57 jumate – 57 chiar, dar nu țin neapărat. La mine, de fapt, la toată lumea e important la vârsta asta să fie cumva în regulă și pentru corp, dar și pentru față, să arătăm bine.

Mai beam înainte sucuri de la detox, dar pur și simplu pentru că îmi plac, dar nu că am avut vreun program de detoxifiere.

Nu mă pricep, nu știu cât de adevărate sunt chestiile astea cu detoxifieri, trebuie întrebată doamna Bilic, dar eu cred că corpul uman e foarte deștept și știe el singur, așa, să se detoxifice. Însă cred că e bine a mânca mai puțin”, a mai spus ea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel