Sari la conținut

Dietă Cristina Cioran. A slăbit 8 kilograme în 10 zile: Nu mai aveți nicio grijă

Dietă Cristina Cioran. La scurt timp după ce a devenit mamă, vedeta a încercat să scape de kilogramele acumulate în sarcină și, chiar dacă nu i-a fost ușor, a topit 8 kilograme în doar zece zile.

„Am slăbit 8 kilograme în 10 zile ținând această dietă și, ce este cel mai important, nu am fost slăbită și nu mi-a fost foame. Am continuat și cu înot, pentru a-mi reașeza corpul.

E adevărat că vreau să mai țin o săptămână, ca să mai dau jos două-trei kilograme. Acum sunt foarte atentă la ce mănânc, am renunțat total la carbohidrați, dar încă mai mănânc fructe. Corpul cere, mai ales că este perioada lor”, a povestit Cristina Cioran pentru Click!

Dietă Cristina Cioran. A slăbit 8 kilograme în 10 zile

Cristina Cioran a ținut dieta Nupo, despre care spune că este ușot de ținut și nu trebuie să cântărim alimentele sau să calculăm caloriile.

„Am apelat la dieta Nupo, dietă care se ține ușor, pentru că nu mai trebuie să cântărim alimentele, să calculăm caloriile și să gătim. Le avem pe toate deja gata făcute.

Această dietă înlătură toate aceste neajunsuri, pentru că: mesele sunt deja cântărite, caloriile sunt deja numărate (120 kcal/masă – 800 kcal/zi), se prepară într-un minut. Meniul zilnic se poate lua oriunde, nu ocupă loc și poate fi transportat în geantă.

Mesele conțin absolut toți nutrienții necesari (de la proteine și fibre, la vitamine, minerale și chiar omega). Mesele Nupo conțin doar ingredienți naturali, iar prin compoziția corectă și completă reglează și echilibrează metabolismul, lucru foarte important în declanșarea procesului de slăbire și în menținerea greutății obținute.

Foarte important: această dietă asigură înlocuirea în totalitate a meselor zilnice. Așadar, nu mai aveți nicio grijă! Exceptând aceea de a amestecă conținutul preparatelor alimentare cu apă, pentru a reconstitui mâncărurile preferate: supe, shake-uri, oatmeal (Musli), chili con carne, omletă”, a mai declarat Cristina Cioran.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel