marți, iunie 28, 2022

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească 52 de kilograme, însă marele chef este zgârcit la nivel de declarații cu privire la dieta care l-a ajutat să scapă de surplusul de greutate.

”Nu mănânc niciodată clătite. Doar dacă sunt nevoit să gust. Nu ai cum să slăbești când ești bucătar, mănânc tot ce văd. Am avut 148 de kg, am reușit să le dau jos, m-am îngrășat iar, ce să faci… cum le-am pus așa le-am dat jos.

Te-ar mai interesa: Atenție! Telefoanele mobile, mai periculoase decât...

N-am mâncat… arunci toată mâncarea. Înainte mâncam două găleți de mâncare, acum o farfurie mică. Nu calculez caloriile.

Acasă nu prea mănânc nimic, îmi iau iubita și merg la restaurant. Acasă gătesc rar, mai mult la restaurant. Nu am mai fost la all inclusive de când eram mic, îmi place să mănânc la restaurant ”a la carte”.

Nu sunt pretențios la mâncare, mănânc și în piețe când plec în vacanțe. Nu sunt genul fitness” a spus Scărlătescu la Antena 3.

Când se uită la o fotografie din urmă cu el, celebrul chef spune în glumă: „Grasul ăsta urât şi nasol îl mâncase pe Scărlătescu“.

Te-ar mai interesa: Zi importantă pentru 4 zodii. Astrolog: Luna aceas...

Juratul de la „Chefi de la Cuţite” a dezvăluit că a început să ia măsuri atunci când a început să aibă probleme de sănătate.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Dar cred că erau şi toate date peste cap în analize. Erau praf, nu mai dormeam bine şi am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Eu am spus într-o zi că nu mai fumez şi n-am mai fumat, la fel pot să zic orice. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri şi nu am băut alcool„, a dezvăluit Cătălin Scărlătescu.

Te-ar mai interesa: Ambrozia, coșmarul românilor. Simptomele alergiei ...

A renunţat la pâine şi a început să consume doar crudităţi.

„Am mâncat, în schimb, doar salate proaspete, spanac, ştevie, castraveţi, roşii, mere, grapefruit, prune, nuci şi migdale neprăjite şi nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) şi un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat acesta.

Te-ar mai interesa: Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Este interzis să ...

„Este, însă, o dieta severă, eu nu recomand nimănui să ţină un astfel de regim fără să consulte medicul. Fiecare organism are propriile necesităţi, aşa că nu e bine să ţinem diete „de capul nostru”. Păi, după cum v-am povestit mai devreme, meniul meu a fost bazat exclusiv pe legume şi fructe proaspete, aşa că nu prea e loc de reţete. Puneţi pe grătar vinete, rosii şi ardei iute, de exemplu, iar lângă o salată verde”, a mai precizat Cătălin despre dieta chef Scărlătescu.

Te-ar mai interesa: Casa părintească a lui Arsenie Boca, scoasă la vân...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private