miercuri, decembrie 1, 2021

Renée Zellweger a slăbit uluitor de repede după rolul de grăsuță din filmul de succes răsunător “Jurnalul lui Bridget Jones”.

Multe femei au dorit să afle cum a reușit artista să dea jos kilogramele

Te-ar mai interesa: Jurnalist ieșean, efecte secundare grave după a do...

nedorite, dar și cum s-a îngrășat atât de repede pentru rol.

Pentru a juca in filmul “Jurnalul lui Bridget Jones”, Renée Zellweger a fost nevoită să se îngrașe în jur de 10-11 kilograme. Ea a reușit asta cu o dietă hipercalorică, formată din peste 20 de gogoși pe zi, hamburgeri cu cartofi, milkshake-uri, pizza și paste.

Dacă și tu ai aceste produse în alimentația obișnuită, mare atenție. Au fost folosite pentru îngrășarea rapidă!

Dar ce s-a întâmplat când actrița a decis să slăbească? A topit 11 kilograme printr-un regim low carb. Ce înseamnă low carb? Este dieta adoptată din ce în ce mai mult,

Te-ar mai interesa: OMS a făcut anunțul: „Omicron necesită o acţiune u...

la nivel global. Oamenii includ proteine cât mai multe și renunță la carbohidrați.

De îndată ce s-au terminat filmările la filmul “Jurnalul lui Bridget Jones”, Renée s-a pus pe slăbit. A urmat o dietă de 24 de zile, pe parcursul cărora ai voie sa iei câte mese vrei și să mănânci la orice oră îți convine, cu singură condiție: a te limita la alimentele permise.

Nu uita că rezultatele diferă de la persoană la persoană, dar se recomandă să se combine dieta cu activitatea fizică. Alimentele permise în dietă sunt carnea (vită, porc, miel, rață), legumele (salate, roșii, castraveți, varză proaspătă

Te-ar mai interesa: Atenție, 8 semne de care trebuie să ții seama! Cu ...

sau murată, ceapă, spanac etc.) sau peștele. Poți adăuga la salate sare, oțet, ulei, piper, dar făra sosuri. Toate modalitățile de a găti alimentele de mai sus sunt permise cu excepția prăjitului.

De asemenea, poți bea cafea, ceai sau apa minerală, dar neîndulcite, nici măcar cu miere.

După a șasea zi a dietei, poți bea un pahar de vin.

Renée Zellweger a renunțat complet pentru o perioadă la pâine, cartofi, alimente cu făină, orez, mazăre, fasole, năut, carne prăjită, soia, paste, nuci, cârnați, lapte, smântână, brânză, cașcaval, brânză afumată sau topită, iaurt, margarină, unt, dulciuri,

Te-ar mai interesa: OMS lansează un apel public: această categorie de ...

zahăr, ciocolată, covrigei, chipsuri, produse care conțin soia, înghețată și fructe.

A optat, în schimb, pentru pește, inclusiv pește la conservă, carne de toate felurile, fiartă, la cuptor sau friptă, în niciun caz prăjită, salate și legume, ouă, salate doar cu ulei și oțet, cafea și ceaiuri neîndulcite, apă din belșug.

De asemenea, nu a neglijat sportul, iar acest lucru s-a văzut de îndată. A slăbit frumos și are un corp tonifiat.

Te-ar mai interesa: „În două zile v-au și anihilat, domnule ministru?”...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri