Sari la conținut

Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme. „Nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol. E ..”

Mihai Morar, unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de radio din țara noastră, a povestit cum a reușit să slăbească 15 kilograme.

Mihai Morar spune că secretul lui pentru a se menține în formă a fost sportul, dar şi un regim alimentar echilibrat, fără a fi vorba de vreo dietă.

„Am un regim alimentar echilibrat. Mănânc de toate: carne, carbohidraţi, legume.

Părerea mea este că dietele nu ar trebui să fie ţinute din cărţi, deoarece programul fiecărei persoane diferă.

De exemplu, seara am arderile mai mari pentru că termin programul de lucru la ora 22:00. Aşa că mai mănânc câte ceva, cum ar fi brânză sau mere.

Nu sunt bolnav, nu am ţinut diete minune, nu m-am înfometat, nu mi-am pus viaţa sau sănătatea în pericol. E, pur şi simplu, noua mea viaţă.

Cu sau fără 15 kilograme în minus e mai puţin important. Ceea ce contează e că mă simt din ce în ce mai „eu” pe exterior, dar mai ales pe interior”, a explicat Mihai Morar, potrivit spynews.ro.

Și băieții fac Pilates

„Da, și băieții fac Pilates! Știu că lumea e plină de clișee și prejudecăți. Sunt și eu, nu de puține ori, subiect de zeflemea: „Mergi ca fetele, la Pilates?”.

De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credința lui Pilates era că poți fi bătrân la 30 de ani, dar poți fi tânăr la 60 de ani.

De altfel, numele vine chiar de la un bărbat: Joseph Pilates a inventat această metodă, după ce în copilărie era un copil foarte bolnăvicios. Credința lui Pilates era că poți fi bătrân la 30 de ani, dar poți fi tânăr la 60 de ani.

Mihai Morar: „Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii”

Iubesc orele de Pilates. Orice ar spune gura lumii. (…).De fiecare dată când ies din studioul de Pilates îmi dau seama că, mai mult decât forma corpului, contează forma din corp.

Mintea este mai importantă decât corpul. Dacă mintea e în formă, ea modelează și forma corpului”, scria, în urmă cu ceva timp, Mihai Morar pe pagina sa de Instagram.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel