Sari la conținut

Cum a slăbit Mirela Vaida 3 kilograme într-o săptămână

Din cuprinsul articolului

Cum a slăbit Mirela Vaida 3 kilograme într-o săptămână. Ce dietă a urmat îndrăgita prezentatoare de televiziune. Este simplu, oricine poate face asta.

Îndrăgita prezentatoare TV și-a anunțat fanii pe o rețea de socializare că a slăbit de la 59,7 kilograme ajungând la 56,9 kilograme.

„Deci am dat aproape trei kilograme.

Ideea este că aș fi dat și mai mult, dar am fost pe la rude, m-au pus la masă, am fost la ziua lui Pepe, mi-a dat să mănânc tort, să beau șampanie, deci dacă am și trișat și tot am dat jos trei kilograme.

Vă dați seama ce bună este această dietă”, a spus Mirela Vaida pe pagina sa de socializare.

În ce constă dieta Mirelei Vaida

Vedeta de la Antena Stars a spus că ține o dietă care presupune șase mese slabe în calorii, fără zahăr și carbohidrați. De asemenea, cele șase mese conțin mulți nutrienți și minerale, notează libertatea.ro.

Firește, foarte importantă este și hidratarea, deci apă…, dar și mișcarea. Așadar, o dietă simplă și eficientă pe care oricine o poate ține pentru a avea rezultatele dorite.

Având în vedere că vedeta a mai și trișat în timpul dietei, este clar că se poate slăbi chiar mai mult de atât, respectiv 3 kilograme într-o săptămână.

Dacă vă apucați de o astfel de dietă, să aveți mult succes și rezultatele așteptate.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel