Sari la conținut

Cum a slăbit Oana Radu 30 de kilograme în mai puțin de două luni după ce ajunsese la 104 kilograme

Din cuprinsul articolului

Cum a slăbit Oana Radu 30 de kilograme. Oana Radu slăbise enorm și avea 57 de kilograme, însă un episod de depresie și anxietate a dus-o din nou la greutatea de 104 kilograme. În ultimele luni s-a concentrat s-a concentrat asupra sa și a reușit să dea jos 30 de kilograme în doar 50 de zile, cu o dietă minune.

Oana are în prezent 74 de kilograme, însă vrea să continue pe acest drum al slăbirii. „De patru ani de zile mă lupt cu anxietatea și atacurile de panică, pe care nu le-am avut atât de grave ca acum. Nu mi-au dominat viața cum au făcut-o în ultimii ani de zile.

Cum a slăbit Oana Radu 30 de kilograme

Din încăpățânare, n-am vrut să consult un psiholog. Și lucrul acesta mi-a dăunat, pentru că absolut toată liniștea o găseam în mâncare. Orice însemnat mers la studio, făcut treburi, cântat, nu mă mai interesa. Pentru că, pentru mine, era mult prea greu să trăiesc cu o frică constantă.

Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc”, a explicat Oana Radu pe blogul său.

Oana Radu a filmat un jurnal video al procesului său de slăbire, încă din prima zi, și l-a publicat pe contul său de YouTube. „Îmi doresc să devin cea mai bună variantă a mea. Până la urmă, ăsta este scopul nostru în viață!”, spune Oana în clipul respectiv.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel