Sari la conținut

Cum arată acum fosta soție a lui Florin Piersic. Anna Széles are 80 de ani

Sursă FOTO: Retete si vedete

Cum arată acum fosta soție a lui Florin Piersic. Actorul a reîntâlnit-o pe Anna Széles la Viena, loc în care a jucat piesa “Străini în noapte”, împreună cu Medeea Marinescu.

„De când am plecat din tară ştiam, cumva, că s-ar putea să vină. Dânsa nu stă la Viena, fiul ei şi-al lui Florin, Daniel, locuieşte la Viena. Anna Széles stă de foarte mulţi ani la Budapesta şi a venit, special, pentru spectacol, pentru că nu-l văzuse.

I-am auzit, la un moment dat, glasul pe hol, dar nu am apucat să o văd înainte de spectacol. Eram în culise şi am auzit cum l-a primit sala pe Florin. A fost un urlet, ăsta e cuvântul. Nu au aplaudat puţin, lumea urla. Închipuiţi-vă o sală mare, o hală, unde s-au pus şi scaune în plus.

La un moment dat, Florin a zis foarte frumos – pentru că el, de obicei, vorbeşte cu publicul înainte: “Şi, acum, vreau să vă prezint pe cineva. În sală se află şi fiul meu, şi cei doi copii ai lui, nepoţii mei, dar şi artista sufletului meu”, aşa a prezentat-o pe Anna Széles”, a mărturisit Medeea Marinescu, pentru click.ro.

Sursă FOTO: DCnews

„E foarte frumoasă! Acelaşi chip suav şi de păpuşă”

„Şi, spre surprinderea mea – eu am crescut cu Anna Széles, i-am văzut filmele, ştiu cine era, am cunoscut-o în copilărie, părinţii mei au lucrat cu ea – dar nu ştiam câţi îşi mai aduc aminte de ea. Spre surprinderea mea, sala a reacţionat fantastic. Au aplaudat-o minute în şir.

A trebuit să se ridice în picioare, să salute. Şi, după aceea, ne-am văzut. M-am bucurat imens! Are acelaşi râs pe care mi-l amintesc din copilărie. E foarte frumoasă! E o femeie care a îmbătrânit frumos. Îşi poartă anii atât de elegant şi de frumos! Are un chip… Acelaşi chip suav şi de păpuşă”, a mai povestit Medeea Marinescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel