Sari la conținut

Sicriul este deja acasă. Fiica Adrianei Iliescu este pregătită pentru înmormântarea mamei sale

FOTO: RETETE SI VEDETE

În anul 2005, pe când avea 67 de ani, Adriana Iliescu rămânea însărcinată prin inseminare artificială și a născut un copil perfect sănătos, o fetiță, Eliza. Sarcina femeii a stârnit indignarea opiniei publice, care considera revoltător faptul că un copil este educat de o femeie care îi putea fi străbunică.

De atunci au trecut deja 18, timp în care Adriana Iliescu a crescut-o pe fiica ei, devenită astăzi o domnișoară rafinată, care a terminat deja liceul. La cei 85  de ani ai săi, Adriana Iliescu este deja pregătită pentru momentul inevitabil al morții care ne așteaptă pe fiecare dintre noi.

Cea mai bătrână mamă din România și-a canalizat toată atenția asupra educației Elizei, de care este tare mândră.

Adriana Iliescu a cumpărat deja sicriul

Cea mai bătrână mamă din România și-a achiziționat de câțiva ani și un loc de veci, un sicriu, și alte lucruri necesare pentru înmormântare și spune că nu este nimic anormal în acest sens.

„Mi-am cumparat deja sicriul. Este un subiect intim, nu vreau sa discut cu nimeni despre asta. Chiar daca am facut acest lucru, nu este nimic anormal”, a declarat Adriana, cu mulți ani în urmă, pentru Cancan.

FOTO: RETETE SI VEDETE

Ce note a luat la BAC fiica Adrianei Iliescu

Anul trecut, Eliza a sustinut examenul de Bacalaureat, iar rezultatul a fost cel așteptat.

„Fiica mea a luat 9,80 la Limba Română. De asemenea, a obținut alte două note mari, de peste 9.00, fiecare, una la Istorie și alta la celălalt opțional pentru care a decis în cele din urmă să dea examen”, a declarat Adriana Iliescu impact.ro.

Aceasta a obținut o medie de peste 9,50 la BAC. La momentul respectiv, Adriana Iliescu a comunicat că fiica sa va merge la două sau trei universități.

„Eliza va face două sau poate chiar trei facultăți, cine știe! Am studiat împreună mai multe variante, însă nu vi le putem spune, fiindcă mai pot apărea schimbări. Cred cu tărie că va reuși să le facă față!”, a adăugat la acea vreme Adriana Iliescu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel