Sari la conținut

Cum arată Kate Middleton în prezent. Este prima apariție publică după ce a anunțat că suferă de CANCER

Kate middleton
sursa foto: Cronista

Din cuprinsul articolului

Kate Middleton reapare după șase luni de absență, în timpul celebrării Trooping the Colour, pentru a sărbători ziua de naștere a regelui Charles al III-lea. Un gest deosebit de important pentru familia regală britanică, deoarece această sărbătoare este una dintre cele mai importante tradiții pentru familia ei, care i-a fost alături în acest moment.

Prințesa de Wales, Kate Middleton, și-a făcut sâmbătă prima apariție publică după ce a fost diagnosticată cu cancer. Însoțită de cei trei copii ai săi, ea a defilat într-o trăsură la festivitățile oficiale de aniversare a regelui Carol al III-lea.

Este pentru prima dată când prințesa a fost văzută în public de când a anunțat, pe 22 martie, că urmează un tratament de chimioterapie pentru cancer, pentru care face „progrese bune”, a precizat vineri într-un mesaj scris.

Kate, care a fost numai zâmbete pe mai multe porțiuni ale plimbării, le-a făcut cu mâna oamenilor care au înfruntat ploaia sâmbătă la Londra pentru a se aduna în apropiere de The Mall, care duce la Palatul Buckingham.

Prințesa a purtat o rochie albă semnată de designerul Jenny Packham, cu o pălărie Philip Treacy alb-negru și cu insigna regimentală a Gărzilor Irlandeze, din care este colonel.

Cum arată Kate Middleton în prezent

kate middleton
sursa foto: Newsweek

La scurt timp după ora 10.45 (09.45 GMT), trăsura care îi transporta pe regele Carol și regina Camilla a părăsit Buckingham, iar câteva momente mai târziu a plecat din același loc trăsura neagră în care se aflau prințesa de Wales și cei trei copii ai săi, George, Charlotte și Louis.

Prințul William a călărit călare alături de mătușa și unchiul său, prințesa regală, Anne, și ducele de Edinburgh, Edward, în spatele trăsurii regelui și a reginei și în fața soției și a copiilor săi.

Un sfert de oră mai târziu, grupul regal a ajuns în zona Whitehall, unde are loc parada militară în fiecare an pentru a sărbători ziua oficială de naștere a regelui (deși ziua de naștere regală este în noiembrie).

Middleton urmează să urce la balconul de la Buckingham pentru a lua parte la salutul tradițional al familiei regale, care va încheia festivitățile.

În mesajul său publicat vineri de Palatul Kensington – reședința sa oficială – împreună cu o fotografie recentă, prințesa a spus că face „progrese satisfăcătoare”, dar că nu este încă „ieșită din impas” și că tratamentul de chimioterapie va continua în lunile următoare.

Ea a mai spus că speră să poată lua parte la mai multe activități publice în cursul acestei veri, dar a cerut timp și spațiu pentru a se recupera complet.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel