sâmbătă, octombrie 1, 2022

Cum arăta Lia Olguța Vasilescu în tinerețe. Nu o recunoști, cu siguranță! S-a schimbat în totalitate odată cu trecerea timpului.

Lia Olguta Vasilescu a intrat in politica la varsta de 16 ani, in 1991, cand s-a inscris in Partidul Romania Mare. In trecut, aceasta era o tanara motivata, cu parul lung si negru.

Chiar daca si-a schimbat aspectul, Lia Olguta Vasilescu are aceeasi atitudine de odinioara si reuseste sa ofere replici acide adversarilor politici, pe modelul celui care i-a fost mentor in acest domeniu, Corneliu Vadim Tudor.

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, membră a Partidului Social Democrat din decembrie 2007, s-a născut pe data de 18 noiembrie 1974 la Craiova.

În anul 1997 Lia Olguța Vasilescu a absolvit Facultatea de Litere și Istorie din Craiova, specializarea româno-italiană, iar în anul 2001 Colegiul Național de Apărare. În anul 2007 a obținut un doctorat în Sociologie la Universitatea București.

Este bine de știut faptul că înainte de a ocupa un scaun în Parlament, Lia Olguța Vasilescu a fost jurnalistă la cotidianul „ Cuvântul Libertății”.

În anul 1997, imediat după absolvirea facultății, a fost angajată în presă, iar timp de un an a ocupat funcția de redactor. Ulterior, a fost promovată și a fost numită șefa secției de investigații a publicației, loc pe care l-a ocupat timp de un an.

Te-ar mai interesa: Weekend 1-2 octombrie: Evenimente cu intrare liber...

În anul 1999 a devenit redactorul-șef al cotidianului, însă în 2000 a renunțat la presă pentru un loc în Parlament. Ministrul Muncii a finanțat campania electorală a PSD cu 50.000 de lei, potrivit EVZ.

În momentul de față, Lia Olguța Vasilescu este primar în Craiova, orașul său natal.

Lia Olguța și Claudiu Manda au făcut în urmă cu câțiva ani o nuntă fastuoasă, cu peste 500 de invitați. Ca dar de nuntă, au primit 246.000 de euro, 334.000 de lei și 5.200 de dolari. Potrivit Playtech, petrecerea de nuntă s-a ținut într-o sală de ședințe de la Ișalnița, o comună din apropiere de Craiova, orașul natal al celor doi și locul în care și-au început cariera politică.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Cum arata Lia Olguta Vasilescu in tinerete

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private