Sari la conținut

Cum arata nepoata lui Nicolae Ceaușescu. Imagini RARE

Sursă: Rețete si Vedete

Cum arată nepoata lui Nicolae Ceaușescu. Tănăra este bucățică ruptă din celebrul său bunic! Puțini sunt cei care știu că că Nicolae și Elena Ceaușescu au o nepoată absolut superbă și deșteaptă, care și-a luat examenul de bacalaureat, în 2015, cu media 9,46, și acum este studentă la Facultatea de Arhitectură, secția Design Interior.

Unele surse spun faptul că Alexandra își dorește, de fapt, să fie ingineră și este studentă la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației.

Este vorba de superba roșcată Alexandra, în vârstă de 21 de ani, singurul urmaș al fostului șef de stat care a stârnit vâlvă în presă în ultimii ani. Roșcată și cu părul ondulat este fiica lui Valentin Ceaușescu, fiul Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu, și are trăsături fizice greu de trecut cu vederea, care definesc o femeie extrem de atrăgătoare.

Chiar și așa, tânăra a încercat să treacă neobservată, însă presa din România a reușit să facă rost de o imagine cu ea, potrivit redactia.ro.

Povestea de viaţă a fostului dictator Nicolae Ceauşescu continuă să fascineze la un secol de la naşterea lui şi la 28 de ani de la moarte. Fara dubiu, acesta a fost unul dintre cei mai duri conducatori ai Romaniei si a reusit sa sadeasca in inimile romanilor atat teama, cat si respect.

La randul lor, copiii dictatorului au simtit din plin firea autoritara a omului care a condus tara noastra in perioada comunista. Este si cazul lui Valentin Ceausescu, fiul cel mare al conducatorului, care a vorbit recent despre relatia pe care a avut-o cu tatal sau.

In cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Valentin Ceausescu a evitat sa ofere prea multe dezvaluiri despre viata sa personala, insa a marturisit ca isi vedea tatal destul de rar si era autoritar atunci cand era cazul.

CE RELAȚIE A AVUT NICOLAE CEAUȘESCU CU COPIII SĂI. FIUL CEL MARE AL DICTATORULUI A SPUS ADEVĂRUL!

„Era si autoritar cand trebuia, insa eu il vedeam destul de rar. Era extrem de ocupat. Interactiunea am avut-o in copilarie cu bunica din partea mamei sau cu mama. Si nici mama nu avea atat de mult timp liber”, a dezvaluit acesta pentru Gazeta Sporturilor.

Sursă: Paranteze MD

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel