marți, octombrie 4, 2022

Cum arată Simona Halep după operație. Un selfie pe Insta o arată pe Simona într-o formă maximă, zâmbind fericită și transmițând parcă energie pozitivă tuturor.

Recent, Simona Halep a postat o fotografie pe contul ei de socializare, după operația la nas cauzată de problemele mari de respirație, care se agravau noaptea.

În pofida unui an greu, Simona găsește puterea să zâmbească, semn că a trecut peste toate, puternică așa cum o știm. De altfel, story-ul său de pe Instagram ne spune că „Întotdeauna avem un motiv să zâmbim”.

Te-ar mai interesa: Prof. dr. Dulcan: Care sunt cele trei prafuri otră...

 

Anterior, sportiva le-a spus fanilor ei că operația estetică a decurs foarte bine, iar acum are nevoie doar de puțină odihnă pentru a-și reveni complet.

„Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington.

Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava. Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației”, potrivit publicației dinpopor.ro.

Amintim că, înainte de operație, Simona a trecut și printr-un divorț, la mai puțin de un an de la căsătorie.

Dar chiar și după probleme, cu nasul bandajat de la operație, Simona arată excelent.

Te-ar mai interesa: Mihaela Bilic, medic nutriționist: Stresul și alim...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private