duminică, februarie 5, 2023

Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Probabil puțini sunt cei care știu că artistul nu este singur la părinți și are o soră cu 13 ani mai mare ca el!

Geanina, sora mai mare a lui Mihai Trăistariu, este profesoară de matematică în Iași, lector universitar, și de-a lungul anilor a scos și 3 cărți.

De ziua ei de naștere, fratele său a scris câteva rânduri pe pagina de Facebook și le-a arâtat fanilor cât de mândru este de ea.

Te-ar mai interesa: Medicamentul minune cu care slăbesc rapid vedetele...

Cum arată sora lui Mihai Trăistariu

„Azi e ziua de naștere a surorii mele – Geanina Havârneanu.

Nu-i așa că e frumoasă ?! Locuiește în Iași, e cu 13 ani mai mare ca mine, e profesoară de matematică și e severă.

Avem următoarele asemănări : părul creț, iubirea pentru matematică, ambiția, dorința de a lăsa în urmă ceva palpabil : a scos 3 cărți.

Mă dădea cu sania când eram mici, m-a meditat la matematică pentru liceu și facultate și m-a consolat tot timpul când eșuam în relațiile din perioada facultății.

Am găsit câteva lucruri faine despre ea, pe net. Iată-le :

„Geanina Havârneanu este absolventă a Facultății de Matematică a Universității „Al.I. Cuza” din Iași (1986). Are un master în psihologie (relații umane și comunicare, 2007) și un master în matematică (didactica matematicii, 2009). A obținut titlul de doctor în Ştiințe ale Educației (Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, 2012), cu teza intitulată „Strategii și metode de stimulare a creativității prin predarea matematicii”.

Te-ar mai interesa: Patru semne care prevestesc un infarct. Corpul te ...

Este profesor metodist și profesor mentor la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași, iar din 2014, profesor asociat la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației a Universității „Al.I. Cuza” din Iași, Departamentul Pedagogia Învățămîntului Primar și Preșcolar.

Este un colaborator constant al revistei Recreații Matematice, a publicat două volume ce tratează stimularea creativității prin predarea matematicii, precum și o serie de articole științifice în reviste cu factor de impact, în domeniul metodicii predării matematicii în învățământul primar. ”

Te-ar mai interesa: Trei zodii care își găsesc iubirea târziu în viață...

Tare mă mândresc cu ea !

La mulți ani, surioară!”, a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private