Sari la conținut

Cum arată sora Camillei Parker. A ajutat-o ani de zile să ascundă aventura cu Regele Charles

Regina consoartă a Regatului Unit, Camilla Parker, are o soră mai mică care a ajutat-o ​​ani de zile să-și ascundă aventura cu regele Charles în schimbul unei remunerații financiare și al angajării serviciilor sale ca decorator.

Annabel și soțul ei au fost, de asemenea, confidenti ai actualilor regi atunci când englezii i-au criticat dur pentru triunghiul amoros în care au jucat alături de Lady Di.

Sora mai mică a Camillei a făcut o avere decorând casele monarhiei engleze

Ziarul Daily Mail a raportat în 2016 că Ducatul de Cornwall, care aparținea prințului Charles de atunci, a plătit peste 1,5 milioane de lire surorii mai mici a Camillei Parker pentru serviciul său ca decorator personal al palatului din Buckingham.

Munca lui Annabel ar valora peste 1 milion de lire sterline

Annabel, în vârstă de 73 de ani, a fost angajată de rege pentru a supraveghea o renovare majoră a designului interior pentru Ducatul de Cornwall: 20 de camere în centrul orașului Poundbury, un oraș model din Dorset, deținut de coroana engleză.

Ea a fost, de asemenea, contractată pentru renovarea caselor de vacanță ale Ducatului din Cornwall, Insulele Scilly și Wales, precum și biroul Ducatului de la Restormel și Penlyne Nursery din Cornwall.

Cu toate acestea, se crede că banii au fost de fapt pentru loialitatea și sprijinul ei în cei mai grei ani ai relației dintre Charles al III-lea și Camilla, deoarece, ca puțini oameni, Annabel a fost una dintre singurele care și-a arătat sprijinul și afecțiunea față de cuplu înainte de a fi acceptat social.

Sursă FOTO: Panorama

Loialitatea lui Annabel a fost răsplătită

Annabel a fost cel mai constant element din povestea dintre Charles și Camilla (ea și soțul ei, omul de afaceri Simon Elliot, chiar au însoțit cuplul în luna de miere la Balmoral), potrivit unui articol apărut într-un ziar în 2016.

Annabel și Camilla Parker sunt extrem de apropiate. Aceasta a fost întotdeauna un sprijin necondiționat pentru sora ei și a făcut tot ce a putut pentru ea. Așadar, poate că banii, deși provin din cuferele monarhiei, sunt o idee a reginei consoarte însăși, care a dorit să răsplătească afecțiunea și loialitatea surorii ei mai mici.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel