sâmbătă, octombrie 23, 2021

Andreea Esca a povestit în interviul acordat stirileprotv.ro despre complicațiile prin care soțul său a trecut, de când a fost internat cu COVID-19.

Alexandre Eram a ajuns inclusiv la ATI, medicii fiind nevoiți să

îi administreze inclusiv tratament cu plasmă convalescentă.

”Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul”

, a povestit Andreea Esca în interviul pentru Ştirile ProTV.

Dacă Andreea Esca și-a revenit rapid după boală, soțul său a avut nevoie de timp pentru a se reface.

Însă recent Alexandre Eram a apărut pentru prima oară după ce s-a vindecat de COVID-19. Vedeta de la ProTV și soțul ei, nu au lipsit de la ziua de naștere a fiicei lor, Alexia. Aceasta este prima apariție publică a bărbatului, după lupta serioasă pe care a dat-o cu boala COVID-19.

Soțul Andreei Esca a purtat o cămașă în ton cu tema petrecerii – tropical – și pare că s-a recuperat destul de bine, după chinurile prin care a

trecut.

Este prima apariție a sa, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Alexandre Eram nu și-a pierdut zâmbetul, chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni declara că așa crede că arată iadul.

Sursă Foto: Andreea Esca Instagram

Ultimele stiri