Sari la conținut

Cum arată soțul Andreei Esca după ce s-a vindecat de COVID. Alexandre Eram, prima apariție publică după ce s-a luptat cu o formă gravă a bolii

Andreea Esca a povestit în interviul acordat stirileprotv.ro despre complicațiile prin care soțul său a trecut, de când a fost internat cu COVID-19.

Alexandre Eram a ajuns inclusiv la ATI, medicii fiind nevoiți să îi administreze inclusiv tratament cu plasmă convalescentă.

”Avem în minte că forma gravă a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au nişte probleme anterioare. Soţul meu, un bărbat de 50 de ani, care nu are nici o boală cronică, care nu fumează, care face sport, duce o viaţă foarte ordonată, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei. Plămânii lui au fost extrem de afectaţi într-un timp extrem de scurt. Organismul a reacţionat violent într-un timp scurt şi foarte repede a ajuns la terapie intensivă. Îmi tot spunea: Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred că aşa arată iadul” , a povestit Andreea Esca în interviul pentru Ştirile ProTV.

Dacă Andreea Esca și-a revenit rapid după boală, soțul său a avut nevoie de timp pentru a se reface.

Însă recent Alexandre Eram a apărut pentru prima oară după ce s-a vindecat de COVID-19. Vedeta de la ProTV și soțul ei, nu au lipsit de la ziua de naștere a fiicei lor, Alexia. Aceasta este prima apariție publică a bărbatului, după lupta serioasă pe care a dat-o cu boala COVID-19.

Soțul Andreei Esca a purtat o cămașă în ton cu tema petrecerii – tropical – și pare că s-a recuperat destul de bine, după chinurile prin care a trecut.

Este prima apariție a sa, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19. Alexandre Eram nu și-a pierdut zâmbetul, chiar dacă în urmă cu câteva săptămâni declara că așa crede că arată iadul.

Sursă Foto: Andreea Esca Instagram

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel