Sari la conținut

Cum au murit copiii Griseldei Blanco? Fiii „nașei cocainei” au avut un destin înfiorător

serial griselda netflix
sursa foto evz
copii griselda blanca

Griselda Blanco a fost una dintre femeile care au marcat istoria traficului de droguri din Columbia. Era cunoscută pentru cruzimea și răutatea ei atunci când venea vorba de afaceri. Originara din Cartagena s-a ocupat de construirea unui întreg imperiu cu traficul ilegal de droguri, în mijlocul unei lumi criminale în care majoritatea baronilor drogurilor sunt bărbați.

Personalitatea, caracterul și stilul ei de a acționa îi făceau pe oameni să o respecte și să se teamă de ea, întrucât nu ezita să comită crime și să ucidă oameni ca metodă de răzbunare. Femeia a lăsat o amprentă negativă în istoria Columbiei și a dobândit faimă internațională datorită multiplelor sale crime.

Sfârșitul ei a venit în 2012, când a devenit victima propriului medicament: a sfârșit prin a muri din cauza a două focuri de armă trase de un asasin plătit în Medellín, în timp ce încerca să își refacă viața. Deși timp de mulți ani a reușit să supraviețuiască și să se protejeze în lumea traficului de droguri, în cele din urmă nu a reușit să scape de trecutul său.

Cât timp a trăit, traficanta de droguri a trebuit să se confrunte cu moartea a trei dintre cei patru fii ai săi, care erau și ei implicați în infracțiuni. Tinerii o însoțiseră pe parcursul carierei sale infracționale, motiv pentru care au ajuns să fie implicați în lumea interlopă.

Griselda Blanco a sfârșit prin a-și pierde familia, deși a căutat întotdeauna să îi protejeze de lumea criminală.

Ce s-a întâmplat cu copiii Griseldei Blanco?

serial griselda netflix
sursa foto evz

Potrivit presei internaționale, copiii periculoasei traficante de droguri au avut parte de un sfârșit tragic. Cei trei mai mari nu au fost la fel de norocoși ca Michael Corleone, singurul care a fost salvat.

Uber, Osvaldo și Dixon, supranumit Trujillo după prima căsătorie a originarului din Cartagena, au fost uciși în momente diferite. Ipotezele privind crimele lor sunt legate de crimele mamei lor.

Potrivit rapoartelor publicate de Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA, toți cei trei bărbați au murit ca victime ale violenței din partea unei afaceri ilegale. Toți au fost uciși în anii 1990.

Rapoartele au indicat că Osvaldo Trujillo Blanco, cel mai tânăr dintre cei trei frați uciși, a fost ucis într-un club de noapte din Medellin în 1990. Columbianul a fost atacat violent de un grup de asasini și a sfârșit prin a muri în timp ce mama sa se afla în spatele gratiilor.

În ceea ce-l privește pe Uber, acesta a murit în timp ce efectua o tranzacție de droguri, o bandă criminală luându-i viața. Totul indica faptul că a fost vorba de o reglare de conturi din cauza unor probleme ” restante” cu mama sa, care nu a suferit astfel de consecințe, deoarece era încă condamnată.

În cele din urmă, Dixon a fost ucis la ieșirea din închisoare, în 1992. Bărbatul se îndrepta spre vehiculul său, iar cineva l-a împușcat în timp ce încerca să urce.

Michael Corleone, care a luat naștere în urma relației dintre Griselda și Darío Sepúlveda, și-a continuat viața departe de chestiunile ilegale, iar acum și-a lansat marca de îmbrăcăminte numită „Puré Blanco”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel