Sari la conținut

Informații tulburătoare despre Alain Delon: „Vreau să mor. Viața mea s-a terminat”

Din cuprinsul articolului

Alain Delon a fost plasat sub protecție judiciară pe fondul îngrijorărilor legate de sănătatea și bunăstarea actorului în vârstă de 88 de ani, în timp ce copiii săi sunt în conflict din cauza condițiilor medicale și de trai.

Presa franceză a relatat luni că un judecător de tutelă a luat această decizie săptămâna aceasta.

Ordinul de protecție juridică nu va avea niciun impact asupra vieții de zi cu zi a lui Delon, dar îl împiedică să își vândă bunuri importante și va fi asistat de un reprezentant terț care îl va ajuta pe actor să aleagă tratamentul medical și medicii potriviți.

Ordinul de protecție legală vine pe fondul unei dispute publice între fiul cel mare al lui Alain Delon, Anthony, cu modelul francez Francine Canovas, și fiica și fiul Anouchka și Alain-Fabien, cu modelul și prezentatoarea TV olandeză Rosalie van Breemen.

„Vreau să mor, viața s-a terminat”

„Vreau să mor, viața s-a terminat.” Alain Delon însuși a spus acest lucru în iulie anul trecut, în timpul vizitei unui medic la reședința istorică a actorului din Douchy, în sudul Franței.

Dialogul cu Delon, în vârstă de 88 de ani, foarte slăbit după accidentul vascular cerebral din 2019, „a fost dificil, iar răspunsurile nu erau foarte expresive: uneori dădea din cap sau ridica degetul mare” pentru a confirma informațiile, a mărturisit medicul, potrivit celor scrise de Le Parisien.

Există chiar formularea unei „stări de oboseală fizică și psihică, cu un risc mai mare de sinucidere”.

Le Parisien explică faptul că această vizită se înscrie în cadrul unei anchete (în prezent închisă) lansate de jandarmi după plângerea pentru rele tratamente și ocolișuri asupra unei persoane incapabile pe care copiii săi – Anouchka, Anthony și Alain-Fabien – au depus-o împotriva lui Hiromi Rollin, în vârstă de 66 de ani, care a fost timp de mai mulți ani asistenta actorului, apoi fosta sa parteneră autointitulată.

Tot în iulie, Delon a fost audiat de jandarmii secției din Orléans. Potrivit documentelor, chiar și cu această ocazie, icoana cinematografiei franceze „nu a fost în măsură să pronunțe propoziții complete”.

La începutul lunii ianuarie, fiii săi Anthony și Alain-Fabien, în luptă cu sora sa Anouchka, au cerut plasarea vedetei sub tutelă judiciară în Franța, din cauza incapacității sale de a înțelege. În schimb, Anouchka vrea să-și ducă tatăl în Elveția, unde locuiește, scrie DeanLine.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel