Sari la conținut

Cum au renunțat vedetele la fumat?

Dacă ai probleme și nu găsești motivația în a te lăsa de fumat, poate experiențele altor oameni te pot ajuta. Vedetele de la Hollywood împărtășesc poveștile lor despre cum au reușit să se lase de fumat

1. Ben Affleck

Ironic, rolul lui în Smokin’ Aces l-a făcut să se lase de fumat. El a dat un interviu în care a spus : „Toată săptămâna cât am filmat, am fumat vreo 5 pachete pe zi. Când filmările s-au terminat eram atât de sătul de fumat încât nu am mai vrut să mai fac asta așa că am renunțat”

2. Ewan McGregor

Starul din „Angels&Demons” s-a lăsat de fumat în 2009. Într-un interviu, McGregor a admis că a apelat la ajutorul unui specialist în hipnoză pentru a se lăsa. „Ce contează cel mai mult este că în orice provocare – fie că vrei să slăbești, să te lași de fumat sau alcool este puterea de a cere ajutorul și de a spune nu! Vocea din capul tău care spune aleg să nu mai fac asta, este cea care face diferența dintre a nu te schimba și de a te schimba și a rămâne așa”

3.Whoopi Goldberg

Starul a anunțat pe Twiteer că vrea să se lase de fumat. De atunci, Goldeberg a ținut discursuri motivaționale despre fumat și a devenit imaginea unei aplicații anti-fumat.

4. Nikki Reed și Ashley Green

Celebrele actrițe au decis să se lase de acest obicei pentru a deveni modele pentru fanii lor tineri.

5. Kelly Ripa

Gândul că ar putea face cancer și ar putea avea riduri i-a fost de ajuns lui Kelly ca să se lase de fumat! Ea a înlocuit asta cu exerciții regulate

6. Jennifer Aniston

După ce a fost fumătoare pentru ani de zile, Jennifer Aniston s-a lăsat de fumat și a câștigat câteva kilograme în plus. Ca să își redobândească silueta, vedeta a făcut exerciții. „Recent m-am lăsat de fumat și pui câteva kilograme pe tine. Este o mare diferență, în special dacă nu ai 20 de ani”

7. Barack Obama

Președintele Statelor Unite a ales să nu mai fumeze deaorece în campania din 2008 a fost promovat de soția sa ca fiind nefumător de aproape 1 an. Într-una dintre întâlnirile cu miniștrii acesta a fost prins când îi spunea unuia dintre ei că s-a lăsat de fumat din cauza soției lui. Acesta a recunoscut apoi cu un zâmbet larg pe față „Pentru că îmi este frică de ea!”

8. Gwyneth Paltrow

Ea obișnuia să fumeze aproape 2 pachete pe zi însă a renunțat când a aflat că era însărcinată cu prima ei fiică. „Singura mea plăcere vinovată este o țigară sâmbătă seara ”

9. Ashton Kutcher

El spune că a renunțat la fumat citind cartea lui Allen Carr, care  te ghidează, iar în timp ce citești cartea poți să și fumezi, iar la sfârșit, pe ultima pagină scris – Acum, renunță! și a renunțat! Pur și simplu

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: